Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.766
- 104.589
- 5.238
bi ibram abinin elini öp sen yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu bırak sende Allah aşkına.niye bruno fernandes falan almadın yav tsyı yenemedık
30 milyona batrakov aldı kenardaki oynatmıyorniye bruno fernandes falan almadın yav tsyı yenemedık
Takımın 1 numaralı ihtiyacı kesici defansif bir 6 numaraydı. Onu almayarak sezonun içine etti zaten. Takım hep ortasahadan dolayı patlıyor30 milyona batrakov aldı kenardaki oynatmıyor
30 milyon opsiyonlu ugoçuku aldı kenardaki oynatmıyor
30 milyona sağ bek singo aldı sakat çıktı oynayamıyor
u23 nhaga bitshiabu aldı oynatmıyor
brunoyu alsa hazır değil diye yine oynatmaz panik modunu açıp dk 60-70 gibi kurtarıcı olarak oyuna alırdı
valla açık söyleyeyim başkanın yerinde olsam ben de bu hocaya transfer falan yapmam
abi ne ortasahası leminayı bile taraftar aldırdı zaten o sene bizi toparlayan adamdıTakımın 1 numaralı ihtiyacı kesici defansif bir 6 numaraydı. Onu almayarak sezonun içine etti zaten. Takım hep ortasahadan dolayı patlıyor
Bu ortasaha meselesinin müsebbibi kimse suçlu o. Ben de anlamadım ki okan buruk istiyor mu istemiyor mu. Geçen devre arası pape gueye ve altimira ismi çıktı bu sene mate sarr dediler ama sonrasında çıt çıkmadı. Çıkan isimlere bakılırsa okan istedi yönetim alamadı gibi. Ama okan hocanın ortasaha düşmanı olduğu da kesinabi ne ortasahası leminayı bile taraftar aldırdı zaten o sene bizi toparlayan adamdı
buna kalsa gerek yok orta sahaya falan
İbra edilmeyerek gönderilme işini kaldırdılar yanlışım yoksa eğer, görev süresi de 2 yıla düşürüldü . Keşke gönderebilse genel kurul bu yönetimiŞu ibra süreci ne zaman olacak bilen var mı? Gerçekten hem sportif hem idari olarak ibra edilmeden gönderilmeleri lazım bunların bir an evvel.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese sövme sayma bittiyse alın şu pozisyonu izleyin Gsnin en büyük problemi bu ELEMANDIR
Pasam nerde acaba