Dursun Özbek | Başkan

niye bruno fernandes falan almadın yav tsyı yenemedık

İstifa et lan..Küfürbaz oldum senin sayende..
O taraftar grubununda Alah bin türlü belasını versin..
Galatasaray bir gram umrundaysa adam değillim

niye bruno fernandes falan almadın yav tsyı yenemedık
30 milyona batrakov aldı kenardaki oynatmıyor
30 milyon opsiyonlu ugoçuku aldı kenardaki oynatmıyor
30 milyona sağ bek singo aldı sakat çıktı oynayamıyor
u23 nhaga bitshiabu aldı oynatmıyor

brunoyu alsa hazır değil diye yine oynatmaz panik modunu açıp dk 60-70 gibi kurtarıcı olarak oyuna alırdı
valla açık söyleyeyim başkanın yerinde olsam ben de bu hocaya transfer falan yapmam

30 milyona batrakov aldı kenardaki oynatmıyor
30 milyon opsiyonlu ugoçuku aldı kenardaki oynatmıyor
30 milyona sağ bek singo aldı sakat çıktı oynayamıyor
u23 nhaga bitshiabu aldı oynatmıyor

brunoyu alsa hazır değil diye yine oynatmaz panik modunu açıp dk 60-70 gibi kurtarıcı olarak oyuna alırdı
valla açık söyleyeyim başkanın yerinde olsam ben de bu hocaya transfer falan yapmam
Takımın 1 numaralı ihtiyacı kesici defansif bir 6 numaraydı. Onu almayarak sezonun içine etti zaten. Takım hep ortasahadan dolayı patlıyor

Takımın 1 numaralı ihtiyacı kesici defansif bir 6 numaraydı. Onu almayarak sezonun içine etti zaten. Takım hep ortasahadan dolayı patlıyor
abi ne ortasahası leminayı bile taraftar aldırdı zaten o sene bizi toparlayan adamdı
buna kalsa gerek yok orta sahaya falan

abi ne ortasahası leminayı bile taraftar aldırdı zaten o sene bizi toparlayan adamdı
buna kalsa gerek yok orta sahaya falan
Bu ortasaha meselesinin müsebbibi kimse suçlu o. Ben de anlamadım ki okan buruk istiyor mu istemiyor mu. Geçen devre arası pape gueye ve altimira ismi çıktı bu sene mate sarr dediler ama sonrasında çıt çıkmadı. Çıkan isimlere bakılırsa okan istedi yönetim alamadı gibi. Ama okan hocanın ortasaha düşmanı olduğu da kesin

Şu ibra süreci ne zaman olacak bilen var mı? Gerçekten hem sportif hem idari olarak ibra edilmeden gönderilmeleri lazım bunların bir an evvel.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu ibra süreci ne zaman olacak bilen var mı? Gerçekten hem sportif hem idari olarak ibra edilmeden gönderilmeleri lazım bunların bir an evvel.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İbra edilmeyerek gönderilme işini kaldırdılar yanlışım yoksa eğer, görev süresi de 2 yıla düşürüldü . Keşke gönderebilse genel kurul bu yönetimi

Hala herşeyden memnun olması beni deli ediyor, sinirden elim ayağım titriyor şu heriften nefret ettiğim kadar Ali Koçtan etmedim. Bitirdi lan bizi resmen.
Beceriksiz bilgisiz ama bir o kadar da kibirli.
Şu kulüpten kovulduğun gün zil takıp oynayacağım. Lanet herif.
Bakın aha şuraya yazıyorum takım sıçtıkça tüm sorumluluğu Okan'a yükleyip sıyırmaya çalışacak sinsi.
Okanın suçu yok demiyorum elbette var ama bu herif gitmeden bize düğün bayram yok beyler o kadarını söyleyim. Uzun uzun yazmaya şu an sinirlerim el vermiyor.

Hayatımda bu kadar yetersiz başkan görmedim ama çok şanslı hep şampiyon olduk. 2 yıl İcardi diğer 2 yılda Osimhen sayesinde başkanlıkta kaldı. Ama bu sene son olabilir onun için. Çünkü yaz boyunca kendimizi yırttık burada bu takıma takviye ve yenilenme gerekiyor diye ama yine bildiğini okudu.

Geri
Üst Alt