Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.053
- 101.273
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başarıdan ne kastettiğine göre değişir.Erden timursuz başarılı olma ihtimali yüzde sıfır. Şimdiden başkan aramaya başlasın camia. Bu yönetim topal ördektir artık
Başarıdan kastım tabi ki şampiyonluk. Ekonomik olarak batırmasın yeter fazlasını yapamaz zatenbaşarıdan ne kastettiğine göre değişir.
Okan hoca gene şampiyon yapabilir takımı.
fakat ilerisi için sponsorluk - kaynak bulma gibi işlerde eli boş kalabilir. orda da saçmalayabilir zaten.
şampiyonluk gelebilir - orası saha içi kısım ve oranın yönetimi.Başarıdan kastım tabi ki şampiyonluk. Ekonomik olarak batırmasın yeter fazlasını yapamaz zaten
Yeğenide scout şefi olarak oyuncu getirtir zamanında yapmışlığı var.Sportif AŞnin başına kardeşini mi nazifi mi getirecek?
İstifa da bir hizmettir.
futbol takımı idaresi zor iş. Erden timur öyle işler yapmıştır ki emin ol bu yönetimden hiç biri yapamaz. Fifa,pes oynamıyoruz sonuçta bu futbolcularla kurduğun bağlar,sorunlarını çözmek, aidiyetlerini sağlamak tek başına okan burukun yapacağı işler değil.kısacası havada bulut sen şampiyonluğu unut erdensiz yönetimle, o çapta yönetici yok malesef şuan.şampiyonluk gelebilir - orası saha içi kısım ve oranın yönetimi.
Dursun Metin falan hiç oralarda yoklar - Floryayı mahfetmesinler , riva'yı sıvadıkları gibi - önemli kısım o.
şimdi inadına GK inşallah yetkilerini tekrar vermezde görürler günlerini.
BB faizine razıyım 1 -2 sene falan bu adamlar başkasının emeğiyle ekmek yeme peşinde başarılı olmasınlar yeter.
şampiyon olsak bile - 2 sene daha olsak bile hatta - bu yönetim çiğnenecek. Taraftarı sakinleştirmek için bak şimdi transfre sen nasıl para harcıyorlar. hepside Erden Timur sayesinde bir noktada.
savunsana lan başkanını tirrek
Ben ikisine de sövdüm şahsen, ikisine de inancım yokyorumlara bakıyorum da daha 2 hafta önce dursun'a yağ çekip süheyl hocaya sövenler dursun özbek istifa demeye başlamış!!
Savunulmaya ihtiyacı yok bırakıp gidenler düşünsün. Savasanlarin yanındayım herzamansavunsana lan başkanını tirrek
hadi lan orada ekmek kafaSavunulmaya ihtiyacı yok bırakıp gidenler düşünsün. Savasanlarin yanındayım herzaman
Sen ağlamaya devam ethadi lan orada ekmek kafa