Dursun Özbek | Başkan

1717503154571.webp

Erden timursuz başarılı olma ihtimali yüzde sıfır. Şimdiden başkan aramaya başlasın camia. Bu yönetim topal ördektir artık
başarıdan ne kastettiğine göre değişir.

Okan hoca gene şampiyon yapabilir takımı.

fakat ilerisi için sponsorluk - kaynak bulma gibi işlerde eli boş kalabilir. orda da saçmalayabilir zaten.

başarıdan ne kastettiğine göre değişir.

Okan hoca gene şampiyon yapabilir takımı.

fakat ilerisi için sponsorluk - kaynak bulma gibi işlerde eli boş kalabilir. orda da saçmalayabilir zaten.
Başarıdan kastım tabi ki şampiyonluk. Ekonomik olarak batırmasın yeter fazlasını yapamaz zaten

Ha şu da var..
Hiçbir zaman GS başkanlık makamına sırf siyasi düşüncesi benimle aynı diye birini desteklemedim
Kim iyiyse o seçilsin dedim. Hatta Erden Timur kiminle olacaksa o olsun, Dursun bile olsa dedim.
Ama burada, karşısındaki aday karşıt görüşlü olduğu için ve sırf yanakları okşandı diye Dursun Özbek'i destekleyenler oldu maalesef ki maalesef.

Başarıdan kastım tabi ki şampiyonluk. Ekonomik olarak batırmasın yeter fazlasını yapamaz zaten
şampiyonluk gelebilir - orası saha içi kısım ve oranın yönetimi.

Dursun Metin falan hiç oralarda yoklar - Floryayı mahfetmesinler , riva'yı sıvadıkları gibi - önemli kısım o.

şimdi inadına GK inşallah yetkilerini tekrar vermezde görürler günlerini.

BB faizine razıyım 1 -2 sene falan bu adamlar başkasının emeğiyle ekmek yeme peşinde başarılı olmasınlar yeter.

şampiyon olsak bile - 2 sene daha olsak bile hatta - bu yönetim çiğnenecek. Taraftarı sakinleştirmek için bak şimdi transfre sen nasıl para harcıyorlar. hepside Erden Timur sayesinde bir noktada.

Eylül 2023 Kemerburgaz tesislerine geçiyoruz halen bitmedi yeni sezonada yetişmeyecek gibi gözüküyor.

Ocak 2024 Bankalar Birliği anlaşmasından Mayıs 2024'de seçim vakti çıkıyoruz yeni yönetim anlaşma olmadan seçilecek... Halen yok.

Pisuvarda İbrahimovic
Florya'da Mehmet Özbek
Salı günü inecek olan uçaklar inemedi.
Grosskreutz faciası
Sigthorsson faicası
Levent Nazifoğlu gibi vasıfsız yöneticiyle çalışması

Saymakla bitmez, sırada Florya'yı peşkeş çekmek var...

yorumlara bakıyorum da daha 2 hafta önce dursun'a yağ çekip süheyl hocaya sövenler dursun özbek istifa demeye başlamış!!

şampiyonluk gelebilir - orası saha içi kısım ve oranın yönetimi.

Dursun Metin falan hiç oralarda yoklar - Floryayı mahfetmesinler , riva'yı sıvadıkları gibi - önemli kısım o.

şimdi inadına GK inşallah yetkilerini tekrar vermezde görürler günlerini.

BB faizine razıyım 1 -2 sene falan bu adamlar başkasının emeğiyle ekmek yeme peşinde başarılı olmasınlar yeter.

şampiyon olsak bile - 2 sene daha olsak bile hatta - bu yönetim çiğnenecek. Taraftarı sakinleştirmek için bak şimdi transfre sen nasıl para harcıyorlar. hepside Erden Timur sayesinde bir noktada.
futbol takımı idaresi zor iş. Erden timur öyle işler yapmıştır ki emin ol bu yönetimden hiç biri yapamaz. Fifa,pes oynamıyoruz sonuçta bu futbolcularla kurduğun bağlar,sorunlarını çözmek, aidiyetlerini sağlamak tek başına okan burukun yapacağı işler değil.kısacası havada bulut sen şampiyonluğu unut erdensiz yönetimle, o çapta yönetici yok malesef şuan.

Bugün 2 kez art arda Şampiyon olmuş bir takımın başkanıysan bunu Erden Timur, Okan Buruk ve Futbolculara borçlusun. Berbat ve Galatasaray tarihinin en vasıfsız başkanısın. Herkesin tü kaka dediği Burak Elmas dahi senden daha faydalı oldu.
İSTİFA HEMEN İSTİFA ÇOK BEKLEMEDEN.
20240604_145621.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt