Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neysi ?genel kurul şeysi kasımda mı?
Mali Genel Kurul'dan bahsediyorsan Ekim'de olması lazım. Lakin ondan önce herhalde yetki için Genel Kurul olacak herhalde.genel kurul şeysi kasımda mı?
Şu ibra muhabbeti ya. İsmini unuttumneysi ?
ekim galiba Hasan'ın deidği gibi .Şu ibra muhabbeti ya. İsmini unuttum
Tamam hedef belli o zamanekim galiba Hasan'ın deidği gibi .
geçen seneki Ekimdeydi - hatta şu 343 yayınında ordan ET görüntüsü paylaşıyorlar
erden cıkıp secimden önce acıklasaydı dursun secilmezdiDiğer yalanlarını bir kenara bıraktım aksini istiyorken Erden kardeşimin görevine devam etmesini istiyorum diyerek sırf oy toplayabilmek için düpedüz yalan söylemesi bile başlı başına ibrasızlık sebebi.
Yav adam sampiyonluk yarisindayken aciklamak istemedim dedierden cıkıp secimden önce acıklasaydı dursun secilmezdi
gidip sarılıp poz verdigine göre oda dursunun secilmesini istemiş
gidecegi sampiyonluk macından önce belliydi amaYav adam sampiyonluk yarisindayken aciklamak istemedim dedi
Fb macini kaybetmeseydik secimden önce aciklardi dursunda secimde babayi alacakti
ordan hiç bir şey çıkmaz - mali açıdan iyi durumda kulüp. Başka gündemden orda yönetim düşürürler mi - ekim ayında böyle bir şey yaşanmasının kime nasıl yararı olur bilmem.Tamam hedef belli o zaman
Kulislerde konusuluyordu ama kendi hic bir zaman acik acik söylemedi bunugidecegi sampiyonluk macından önce belliydi ama
bu takımın motivasyonunu daha fazla etkilemiştir
Yetki kongresi tekrar yapılırsa ki yapılması gerekiyor diye biliyorum orada durum az çok belli olur diye tahmin ediyorum. Bu ay Divan toplantısı varsa orada da Erden Timur'un açıklamalarının etkisi nasıl olmuş az çok görürüz herhalde. Yine hala Erden Timur'un istifası ile ilgili Kap açıklaması da gelmedi ki kendisi de sanırım son bir kaç işi vb. halledip öyle devredecek herhalde.ordan hiç bir şey çıkmaz - mali açıdan iyi durumda kulüp. Başka gündemden orda yönetim düşürürler mi - ekim ayında böyle bir şey yaşanmasının kime nasıl yararı olur bilmem.
Yapılması gereken florya için tekrar yetki yenilemesi yapması gerekecek sanırım yönetimin - orda GK "yok kardeş dokunma floryaya" derse yeteri cevap olur.
tbai tabi oradaki konuşma tavır ve tepkilerden görürüzYetki kongresi tekrar yapılırsa ki yapılması gerekiyor diye biliyorum orada durum az çok belli olur diye tahmin ediyorum. Bu ay Divan toplantısı varsa orada da Erden Timur'un açıklamalarının etkisi nasıl olmuş az çok görürüz herhalde. Yine hala Erden Timur'un istifası ile ilgili Kap açıklaması da gelmedi ki kendisi de sanırım son bir kaç işi vb. halledip öyle devredecek herhalde.