Dursun Özbek | Başkan

Diğer yalanlarını bir kenara bıraktım aksini istiyorken Erden kardeşimin görevine devam etmesini istiyorum diyerek sırf oy toplayabilmek için düpedüz yalan söylemesi bile başlı başına ibrasızlık sebebi.

Diğer yalanlarını bir kenara bıraktım aksini istiyorken Erden kardeşimin görevine devam etmesini istiyorum diyerek sırf oy toplayabilmek için düpedüz yalan söylemesi bile başlı başına ibrasızlık sebebi.
erden cıkıp secimden önce acıklasaydı dursun secilmezdi

gidip sarılıp poz verdigine göre oda dursunun secilmesini istemiş

Yav adam sampiyonluk yarisindayken aciklamak istemedim dedi

Fb macini kaybetmeseydik secimden önce aciklardi dursunda secimde babayi alacakti
gidecegi sampiyonluk macından önce belliydi ama

bu takımın motivasyonunu daha fazla etkilemiştir

Tamam hedef belli o zaman
ordan hiç bir şey çıkmaz - mali açıdan iyi durumda kulüp. Başka gündemden orda yönetim düşürürler mi - ekim ayında böyle bir şey yaşanmasının kime nasıl yararı olur bilmem.

Yapılması gereken florya için tekrar yetki yenilemesi yapması gerekecek sanırım yönetimin - orda GK "yok kardeş dokunma floryaya" derse yeteri cevap olur.

gidecegi sampiyonluk macından önce belliydi ama

bu takımın motivasyonunu daha fazla etkilemiştir
Kulislerde konusuluyordu ama kendi hic bir zaman acik acik söylemedi bunu

Oyunculara da sampiyon olduktan sonra veda etmis zaten

Konya macinin baslangic düdügüne kadar takimin yanindaydi ve takimi motive etmekle mesguldu

Bu sezon o kadar çok hakkımızı yedirdi ki, fb'nin şikelerine ve ithamlarına o kadar göz yumdu ki, resmen onlar şampiyon olsun diye bekledi, ağızlarını açıp doğru düzgün tek açıklama bile yapmadılar, kulübü resmen ezdirdiler, bunun karşısında durmaya çalışan tek adam Erden Timur'un da kasıtlı olarak basın önüne çıkmasını engellediler. Allah'tan takım tulum çıkararak mucize gibi şampiyonluğa gitti, kaç tane penaltımız güme gitti sayamadık bile. Bu adam asla güvenilir değil, umarım tez vakitte kurtulabiliriz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer memnun değilsen neden hem yönetim hem sportif aş için teklif yaptın adama? Memnunsan neden destek değil de köstek oldun? Neden harcattın böyle bir değeri? Daha yönetimindeki şahısları koruyamayan adam Galatasarayın haklarını nasıl koruyacak?

Çok basit ama birçok şeyin açıklaması olacak sorular.

ordan hiç bir şey çıkmaz - mali açıdan iyi durumda kulüp. Başka gündemden orda yönetim düşürürler mi - ekim ayında böyle bir şey yaşanmasının kime nasıl yararı olur bilmem.

Yapılması gereken florya için tekrar yetki yenilemesi yapması gerekecek sanırım yönetimin - orda GK "yok kardeş dokunma floryaya" derse yeteri cevap olur.
Yetki kongresi tekrar yapılırsa ki yapılması gerekiyor diye biliyorum orada durum az çok belli olur diye tahmin ediyorum. Bu ay Divan toplantısı varsa orada da Erden Timur'un açıklamalarının etkisi nasıl olmuş az çok görürüz herhalde. Yine hala Erden Timur'un istifası ile ilgili Kap açıklaması da gelmedi ki kendisi de sanırım son bir kaç işi vb. halledip öyle devredecek herhalde.

Yetki kongresi tekrar yapılırsa ki yapılması gerekiyor diye biliyorum orada durum az çok belli olur diye tahmin ediyorum. Bu ay Divan toplantısı varsa orada da Erden Timur'un açıklamalarının etkisi nasıl olmuş az çok görürüz herhalde. Yine hala Erden Timur'un istifası ile ilgili Kap açıklaması da gelmedi ki kendisi de sanırım son bir kaç işi vb. halledip öyle devredecek herhalde.
tbai tabi oradaki konuşma tavır ve tepkilerden görürüz

gerçi divan kurulu buna kıstas değil - Taner aşkın saçmalarken karşısındaki zombilerden 1 kelime ses çıkmadı...bom bom baktılar.

adam akıllı tek tavır divan başkaı Aykutalp'ten gelmişti.

Erden Timur'u bilerek yem ettiğini falan düşünmüyorum öyle bir mental beceriye sahip değil zaten. Tamamen vasıfsızlığından ve beceriksizliğinden klüp içindeki kaosu fark edip çözemedi.

Geri
Üst Alt