Biraz uzun olacak fakat içimi dökmem lazım.
Erden Timur konusunda taraftar olarak duruma zamanında ayıkamamış olmamız aklıma geldikçe beni kahrediyor. Aslında geçen sezon yönetimin Erden Timur'u geri plana atıp etkisizleştirmek istendiği bir kaç kez belli oldu. Forumda da bahsedildi. İlk sezonundaki gibi neden konuşmuyor diye işkillendik, konuşacağı zaman da basın toplantısında Dursun yanında bitti, Erden'i konuşturmadı. Yapacağı açıklamalar engellendi.
Sezon sonuna doğru görevi bırakacağı haberleri çıktı, yine uyuduk. İşin aslının içimizdekiler olduğunu bilmediğimiz için yok bırakmaz dedik, koç ve köpekleriyle uğraşmaktan, şampiyonluk maçlarına kafa takmaktan arka planda yapılanları göremedik.
2 yıldır şampiyon olan takıma en büyük zararı nasıl verirsin deseler, rakiplerin hepsi Erden'i göndererek derdi. Florya'da oyuncular olan ilişkisi olsun, her maça hoca ile beraber gidip onu yalnız bırakmaması olsun, takımdaşlık için ayrıca önemliydi. Biz bu sezon bu yönden de kaybedeceğiz.
Hala daha adamcılık yapıyorsunuz, Erden yokken de GS vardı yazanlar var. Adamcılık buysa evet Erdenciyiz. İbrahim daha çıkıp GS TV ekranlarında transfer bilgisi verirken titriyor, bu adamdan üst düzey bir transfer beklemeye devam.
Mevcut GS başkanı diye ağır şeyler yazıp ceza almak istemiyorum fakat verdiği sözleri bir bir tutmamasını geçtim, Erden Timur gibi adamı göz göre göre kaybetmesi, buna müsade etmesi bile benim için ihanettir.