Dursun Özbek | Başkan

Florya isi bittigi an ve ordan birilerine sözünü yerine getirdigi an, futbolda kötü gidersek erken secime gider belki. Zaten ondan sonra fazla takmaz gibi geliyor bana

sucukçu olucan aga bu devirde. dert yok tasa yok. biletin beleş mi beleş. sucuk ekmek de cabası. tamam. tertemiz, misss.

ultrAdursun

Şimdi baktım. İlk yarı sonucu skorundan sonra paylaşım yapmamış anasayfasında bağımsız taraftar oluşumu yazan gördüğüm en yalaka sucukçu oluşumu.
DÖ gibi neye hizmet ettikleri de zaten ortada.

Florya isi olmadan üstune gelecek bütün tepkileri savurmaya calisacaktir, ilk hamlesi hoca olur

Biraz aklın varsa dün stattan direkt Erden’in kapısında yatmaya gitmişsindir ben ettim sen etme diye. Belli ki bu oyuncu grubunu kontrol edebilecek kapasitede başka bir adamın yok elinde.

hatalarından ders almadığından dem vurulan npc. yanlış tespit. hem de gördüğüm en yanlış tespitlerden. dursun hatalarını hata olarak görmüyor. onun normali bu.

Bu adamın tek derdi parasına para katmak.

Bir ayağı çukurda yaşa gelmiş ama paraya tapıyor bu adam. Felaket cimri birisi.

Geçen sene ET bir röportajında bir şey söylüyor. Bankadan kredi çekilecek. Banka başkanın şahsi kefaletini istemiş. Dursun da şahsi kefaletini verip imza atmış. Kredi kullanılmış. Kredi süresinden ET bahsetmedi. Kulüp kasasına giren toplu paradan kredi kapaması erken yapılmış ve şahsi kefalet kaldırılmış. Eminim o süreçte Dursun bir gece rahat uyuyamamıştır.

Adam bırakın cebinden 1 kuruş vermeyi yalvar yakar ondan istenen şahsi kefaleti imzalıyor ama ilk giren para ile krediyi hemen kapattırıyor.

Dursun'a sorsan bundan gururla bahseder.

Diğer tarafta şikeci ve tinerci başkanları ya da yönetimdekilere bak. Ne şahsi kefaleti adamlar ceplerinden para koyup destek yapıyorlar.

Yahu bu adam borcu için kendi oteli üzerinden kulübe icra göndermiş birisi. Tarih bunu da yazdı. O parayı hibe etsene arkadaş. Ama nerede.

Bırakın başkan olmasını floryaya adım atmaması gereken adam başımızda.

Erdeni kov okanı kov o koltukta otur yok ya, sen okanı kovamazsın yeni yönetim gelir o kovar anca. Kovulması gereken öncelikli kişi sensin dursun

Nasilda kaçıp gitti yenilince. Korkak. Senin o suratına

1722762859236.webp

Başganım Ağustos boyunca şampiyonluk kutlamalarına muhtelif lokallarde devam etme kararı almış.

Çılgın Dursun hard partylere devam ediyor.

Geri
Üst Alt