Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çünkü futbol ve futbol takımı umurunda değil ki?eksileri say say bitmez
tek ama tek bir artısı var : floryaya vs burnunu hiç sokmuyor. ordaki düzene karışmıyor.
genede önemli açıkçası - ama baktığında bizde florya işlerine karışan başkan var mıydı o kadar zaten hatırlamıyorum.çünkü futbol ve futbol takımı umurunda değil ki?
vallahi güncel gs takımından 12 oyuncu say desen max 9 kişi falan sayabilir :d
Aysal, Mustafa Cengiz(daha çok yönetimdekileri de diyebiliriz), Elmas(Işıtan Gün özellikle) bunların Florya'ya karıştığı haberleri vardı. Diğerlerini şimdi pek hatırlamadım.genede önemli açıkçası - ama baktığında bizde florya işlerine karışan başkan var mıydı o kadar zaten hatırlamıyorum.
3ünde ortak noktası fatih terimle aralarının bozulması maalesef. ama durduk yere prim yapmaya - "ben becerdim" kasmak için bulunmadılar hiç orda yav.Aysal, Mustafa Cengiz(daha çok yönetimdekileri de diyebiliriz), Elmas(Işıtan Gün özellikle) bunların Florya'ya karıştığı haberleri vardı. Diğerlerini şimdi pek hatırlamadım.
Koç ve Yıldırım gibi tek adamcılık hiç birinde olmadı biraz Aysal onu yapmak istedi belki de o başarılı yönetim kurulunu dağıtıp kendi adamlarını Candan Erçetin'li bir YK toplayıp ama beceremedi.3ünde ortak noktası fatih terimle aralarının bozulması maalesef. ama durduk yere prim yapmaya - "ben becerdim" kasmak için bulunmadılar hiç orda yav.
bi koç , bi aziz yıldırım olmadılar yani dmeeye getirdiğim
Çinceyi sökmüş başkan burdan dönmez bu işBu tarz sponsorlukların daha gerçekleştiğini görmedim. Bir ara Katar'dan sponsorluk gelecek deniyordu.