Dursun Özbek | Başkan

eksileri say say bitmez

tek ama tek bir artısı var : floryaya vs burnunu hiç sokmuyor. ordaki düzene karışmıyor.

eksileri say say bitmez

tek ama tek bir artısı var : floryaya vs burnunu hiç sokmuyor. ordaki düzene karışmıyor.
çünkü futbol ve futbol takımı umurunda değil ki?

vallahi güncel gs takımından 12 oyuncu say desen max 9 kişi falan sayabilir :d

Nur yüzlü başkanım.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her anlamda utanmaz herif ,tff başkanıyla karşılaşmamak için özel çaba sarfediyor
Dün hasan arat gitmiş hesap sormaya haliyle bunun karşılığı olarak ilk maçta penaltı alacaklar
Bizim aleyhimize 11 maçta 6 penaltı verilmiş bu utanmaz herif tff deyince altına sıciyor korkudan

genede önemli açıkçası - ama baktığında bizde florya işlerine karışan başkan var mıydı o kadar zaten hatırlamıyorum.
Aysal, Mustafa Cengiz(daha çok yönetimdekileri de diyebiliriz), Elmas(Işıtan Gün özellikle) bunların Florya'ya karıştığı haberleri vardı. Diğerlerini şimdi pek hatırlamadım.

Aysal, Mustafa Cengiz(daha çok yönetimdekileri de diyebiliriz), Elmas(Işıtan Gün özellikle) bunların Florya'ya karıştığı haberleri vardı. Diğerlerini şimdi pek hatırlamadım.
3ünde ortak noktası fatih terimle aralarının bozulması maalesef. ama durduk yere prim yapmaya - "ben becerdim" kasmak için bulunmadılar hiç orda yav.

bi koç , bi aziz yıldırım olmadılar yani dmeeye getirdiğim

3ünde ortak noktası fatih terimle aralarının bozulması maalesef. ama durduk yere prim yapmaya - "ben becerdim" kasmak için bulunmadılar hiç orda yav.

bi koç , bi aziz yıldırım olmadılar yani dmeeye getirdiğim
Koç ve Yıldırım gibi tek adamcılık hiç birinde olmadı biraz Aysal onu yapmak istedi belki de o başarılı yönetim kurulunu dağıtıp kendi adamlarını Candan Erçetin'li bir YK toplayıp ama beceremedi.

20241115_163753.webp

20241114_001040-jpg.268087

evet dün de dediğimiz gibi Osimheni almak için derin gs derin devlet tüm silahlarımızı gücümüzü kullanıyoruz.

adamın soyadı özbek
takımında 2 bek var

biri kronik
biri 30 kg

ikisine toplam 20 m euro verdi :d

harami herif,defolup gidene kadar bu başlık hep canlı kalacak,normalde ihraç edilmesi gereken şahıs erden ve okanın şahsi çabaları sayesınde başkan oldu bu kulüpte

Geri
Üst Alt