Dursun Özbek | Başkan

Evet bizi kalecisiz, beksiz, yedek stoper ve orta sahasız ŞL'ye sokacak ve yine bir tarih yazacak sanırım.

1 hafta içerisinde sağ bek,stoper,kaleci ve orta saha işi çözülmezse istifada bir hizmettir der geçeriz

Burası Galatasaray
Osimhen ve sane alsan bile eleştirilerin.Sag bek,kaleci stoper ve İlkay nerede sayin başkan..

kendisinden daha kötü 3 başkan olduğu için ilk 3 e giremiyor .1-burak elmas 2- adnan polat 3-Rahmetli Özhan Canaydın 4-Dursun Özbek ve hala iddaa ediyorum 1 milyar transfer bütçersi olsa yinede eksikleri tam manasıyla kapatamaz.Hayatında yağtığı en iyi şey ErdenTimur ile çalışmaktı onun dışında bir artısı yok

Bu herif ve cetesinden kurtulmamız lazim ama mevcut siyasi ortamda ,aynen yali gibi başımızdan ayrılmaz gibi ,gs arması en cok kendisinin dönemlerin de rencide edildi

Sayin baskan gerekli yerlere gerekli transferler nerede? Gecen seneden sadece 1 farkli oyuncu var. Gecen sene bu kadro avrupada kepaze oldu. Aylardır ne yapiyorsunuz? Beceriniz mi yok?

"Kaleci için hesaplamadığımız bir şey vardı çünkü ben Muslera'yla devam edeceğimizi düşünüyordum."

Ahahahahahahhaah

Ugurcan i alirsa torbayla para verip kendisi ile ilgili en ufak olumlu dusuncem(zaten yok diyecek kadar az) kalmayacak.

Hatipoğlu nun elinde çok gizli kasetler filan mı var kardeşim nedir bu beceriksiz adama duyduğun tapınma?

Basin toplantisinda baya gergindi barisin olayı canını sıkmış norml olarak süreci nasıl yönetecek göreceğiz ins gaza gelip kdro dışı falan yapmaz

Daha dün Cicaldau, Morutsan dan medet uman taraftarlara Icardi, Osimhen, Sane izletiyorsun ya büyük başkan. Sana laf edenin Allahtan korkusu yok. Sana güveniyoruz. Arkandayız. Hem tesisleşmede, hem spor branşlarında, hem ekonomik olarak bizi enler kulübüne sokacağına inanıyorum. Yürüyedur!

Başkan hatipin elinde kasetlerin varsa hiç korkma hepimiz yapıyoruz o işi. kov şu adamı

hatipoğlu
m.öztürk
e.yazgan
bu çapsızları ne zaman şutlayacaksın başkan ?
Ne diye tutuyorsun bunları , ne işe yararlar Allah aşkına ?

Bakalım omurgalı durabilecek misin? şu anki durum senin en büyük sınavın

Barış için istenen bonservisten ₺1 bile inme başkan. Satma.

Onsuz da rahat kazanıyor takım. Kuyruğunu kıstırıp gelip özür dileyecek!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt