Dursun Özbek | Başkan

4. yıldızı takmış takıma jem paul karacan getiren başkandan, 35 milyona singo alan başkana dönüşmesi çok acayip değil mi?

BB de walter white'ın heisenberg'e dönüşmesi gibi bir karakter gelişimi adeta.

basiretsiz herif
okşatan birinden ne bekliyorsak tabiki
etimle kemiğimle nefret ediyorum senden
bu kulüpten defolop gittiğin gün Galatasarayın kurtuluşudur

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazık bu kulübe. Potansiyeline yazık. O dinozorlar yüzünden böyle adamların oyuncağı oldu.

Osimheni aldığı sezon istifaya davet ediliyor nası başardın bunu be adam

İnanılmaz beceriksiz kabiliyetsiz ama son derece şanslı bir kişilik bu kadar beceriksiz olmasına rağmen 3 yıldır şampiyon olduğu için koltuğunda oturmaya devam ediyor. Transfer mevzularını geçiyorum kereme izin vermeleri ve barışın hala kadro dışı bırakılmaması kabul edilemez. Barışı koruma derneği başkanı değil Galatasaray başkanı olduğunu sadece ve sadece Galatasaray'ın haklarını koruması gerektiğini kavraması gerekiyor.

Fiilen 2. Başkanlık döneminin sonuna geldi bugün.

Galatasaray genel kurulu bu kararı affetmez.

Koç bilerek son 5 güne kalacak şekilde kriz yaratarak bu senaryoyu hazırlamadıysa adım da Alpay değil.

Amacı tepki alacağını bildiği için buydu

Büyük bir kitle istifaya davet etmeye başladı böyle bir transfer sezonunda bunu nasıl başarabildin başkan

evet bugünkü hareketiyle haklı çıkardı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adamlar para kazanacağın işi önce sponsorlukta(Turkcell) sonra futbolcu satışında bozuyor
Kadrondaki en iyi yerliyi ayartıp, transfer olmak için kendi parçalamasını ve senin o oyuncudan mahrum olmanı sağlıyor
sen engel olmayacağız. KORKAKSIN! Galatasaray'ı korkaklar yönetmemeli!

Taraftarlarımız akıl tutulması yaşıyor. Kıçı boklu bir topçunun peşinden ağlayacak halimiz yok. Alan razı giden razı, bu tür ucuz numaralara tenezzül bizi fener gibi küçültür asıl. Saçmalıyorsunuz.

Kerem'in transfer onayı konusunda X'de şunu yazmıştım;

"F.Bahçe'den direkt olarak G.Saray kulübüne onay verilmesi için rica yazısı gelmeden listelerin verildiği tarihten önce onay veren yönetim yok hükmünde olur. Sana ricada bulunmaya yüzü olmayıp siyaset üzerinden baskı ile onay verdirmeye çalışan kulübün isteğini yerine getirmeyin."

Bu otelci ve yaverleri olan simitçi ile isotçu..... Alayınız Galatasaray'ın hainlerisiniz. Seni adam yerine koyup ricada bulunmayan ve siyaset üstünden baskı ile onay verdiren herifin kepazesi oldun artık. O Fırıldak Ali denen yavşak yalı çocuğunun kepazesi oldun kepazesi!!! Kepazesi yerine başka bir şey yazacağım da zor tutuyorum kendimi! Utanmaz arlanmaz haysiyetsiz herifler!!!

Vasıfsız beceriksiz. Taraftarın 2 senedir uğramadığı hakaret kalmadı bide çıktı şimdi onların dediklerini yaptı.

Defolun gidin lan

Taraftarlarımız akıl tutulması yaşıyor. Kıçı boklu bir topçunun peşinden ağlayacak halimiz yok. Alan razı giden razı, bu tür ucuz numaralara tenezzül bizi fener gibi küçültür asıl. Saçmalıyorsunuz.
Kerem'in transfer onayı konusunda X'de şunu yazmıştım;

"F.Bahçe'den direkt olarak G.Saray kulübüne onay verilmesi için rica yazısı gelmeden listelerin verildiği tarihten önce onay veren yönetim yok hükmünde olur. Sana ricada bulunmaya yüzü olmayıp siyaset üzerinden baskı ile onay verdirmeye çalışan kulübün isteğini yerine getirmeyin."

Bu otelci ve yaverleri olan simitçi ile isotçu..... Alayınız Galatasaray'ın hainlerisiniz. Seni adam yerine koyup ricada bulunmayan ve siyaset üstünden baskı ile onay verdiren herifin kepazesi oldun artık. O Fırıldak Ali denen yavşak yalı çocuğunun kepazesi oldun kepazesi!!! Kepazesi yerine başka bir şey yazacağım da zor tutuyorum kendimi! Utanmaz arlanmaz haysiyetsiz herifler!!!
Mevzu Kerem'in transferi değil burada. Kerem omurgasız sıradan bir topçu. Bu transfer üzerinden senin kulübüne ayar verdiler ayar.

burada keremin şahsının hiçbir önemi yok.mevcut durumda kimsenin önemsediğini sanmıyorum
esas konu sana açıkça saldıran ve düşmanlık besleyen bir kulübe karşı hukuki bir dayanağın varken muhtemelen tepeden gelen bir talimatla boyun eğiyorsun

Mevzu Kerem'in transferi değil burada. Kerem omurgasız sıradan bir topçu. Bu transfer üzerinden senin kulübüne ayar verdiler ayar.
Ben 8 yıldır Ali'den başka kepaze görmüyorum. Hele işin siyasi boyutu için kimseyi suçlayacak değilim. O işi bırakalı 2 buçuk yıl oldu.

Sana sinek ikili diyenlerin bu hakaretine rağmen Kerem transferine izin vermen seni rezil edip başkanlığını taraftar nezdinde bitirmiştir. Derhal bu kulüpten git

Geri
Üst Alt