Dursun Özbek | Başkan

file_000000008aa06243aef72d785b12e9c7.webp

13. Takımı Ali Koç ve tüm satılık medyaya rağmen 3 sene 3 üst üste şampiyon adamı yerseniz Burak Elmas gibilerle yönetilirsiniz. Bu milletin en büyük sorunu icraate değil lafa bakması. Kimse sevmek zorunda değil ama 3 sene önce hayal bile edemeyeceğimiz işler yaptığını kabul edin. O giderse kim gelecek Erden Timur mu zannediyorsunuz. Malum monşerler yine kulübü batağa sürükler
siz ciddi ciddi ,bu şahıs ve içi fenerli dolu aciz yöneticilerinin mi galatasarayı 3 senedir şampiyon yaptıgını dşünüyorsunuz ,bugun baska arkadasta yazmıştı ironi yapıyor sandım
benzer bir post daha görunce şaşırdım
istedigin yıldız oyuncuları al takımı kur erden gibi saha içi ve dısında erden gib güclü gercek gs li bir yönetici ve okan gibi bir hoca olmasaydı dursun ve çetesi kuvvetle muhtemel kovulacaktı
ki bunun önünü almak icin ilk iş ibra olayını kaldırttı
bu adam fakir ali koçu demiştim yıllar önce ,karakter olarak birebir kopyası
4 sene boyunca gs armasına hocasına baskanlık koltuguna yapılan hakaretleri şuraya yazmaya kalksak kitap olur
2 sene önce kac tane macta kurucu baskanımıza trıbünlerde küfürler edildi ona bile çıkıp tek kelime yanıt veremedi sözde liseliler
siyasetin piyonu şu herifi savunmayın allah aşkına
kıyaslanan kişi neden burak elmas ünal aysalla faruk sürenle mehmet cansunla kıyaslayalım
dursunun kıyas olacagı tek kişi kendisigibi kulübümüzü saha dısında rezil eden rahmetli canaydın baskandır

bu herif ve çetesini stadyumda divan toplantılarında tepki göstermeyende gs li filan degildir benım icin

Bizim bir göz oyma el kırma mevzusu vardı ya başkan hani, ne oldu o iş yahu?

Senin sonun tüm başkanlardan daha kötü bitecek gibi görünüyor başkanım. Bu pısırıklık yakışmıyor artık sende bu kulübe yakışmıyorsun başkanım.

siz ciddi ciddi ,bu şahıs ve içi fenerli dolu aciz yöneticilerinin mi galatasarayı 3 senedir şampiyon yaptıgını dşünüyorsunuz ,bugun baska arkadasta yazmıştı ironi yapıyor sandım
benzer bir post daha görunce şaşırdım
istedigin yıldız oyuncuları al takımı kur erden gibi saha içi ve dısında erden gib güclü gercek gs li bir yönetici ve okan gibi bir hoca olmasaydı dursun ve çetesi kuvvetle muhtemel kovulacaktı
ki bunun önünü almak icin ilk iş ibra olayını kaldırttı
bu adam fakir ali koçu demiştim yıllar önce ,karakter olarak birebir kopyası
4 sene boyunca gs armasına hocasına baskanlık koltuguna yapılan hakaretleri şuraya yazmaya kalksak kitap olur
2 sene önce kac tane macta kurucu baskanımıza trıbünlerde küfürler edildi ona bile çıkıp tek kelime yanıt veremedi sözde liseliler
siyasetin piyonu şu herifi savunmayın allah aşkına
kıyaslanan kişi neden burak elmas ünal aysalla faruk sürenle mehmet cansunla kıyaslayalım
dursunun kıyas olacagı tek kişi kendisigibi kulübümüzü saha dısında rezil eden rahmetli canaydın baskandır

bu herif ve çetesini stadyumda divan toplantılarında tepki göstermeyende gs li filan degildir benım icin

Arkadaşım ben Dursun başkan güzellemesi değil durum tespiti yapıyorum. Ahmet olmuş Mehmet gelmiş beni ilgilendirmiyor. Hayatımı Galatasaray endeklemiş o başarılı olduğunda mutlu olan, o kaybettiğinde uyuyamayan milyonlarca taraftardan sadece birisiyim. Benim için aslolan Galatasaray. Elbetteki yanlışları var. Söylediğim şey şu, dışarıdan ırmağın görüntüsü güzeldir ama içine girdiğinde akıntıya kapılırsın. Çalkantılı denizlerde usta kaptanlara ihtiyaç vardır. Etrafta Galatasarayı parçalamak için uğraşan bir sürü sırtlan varken. Biz tepkimizi göterelim ama başkasının ekmeğine yağ sürmeyelim. Adamın başarılı olduğunu ben değil matematik söylüyor. Şampiyonluklar ve kupa sayısı ortada. Siyasi olarak muhalif olmamım dışında hangi partiden olursa olsun bir siyasinin Galatasaray kulüp başkanının yanağını okşaması hiç bir Galatasaraylının hoşuna gitmez. Ben de istiyorum masaya yumruğunu vursun gerektiğinde TFF yi MHK yı titretsin ancak ülkenin içinde bulunduğu ortamda buna hiç bir kulüp başkanı muktedir değil. Gerçekleri kabul etmek ve ona göre rota çizmek ise kulüp başkanlarının asli görevidir. Erden Timur gibi vizyoner bir başkanı ben de istiyorum Ama Galatasaray gerçekliği mevcut durumda bunun imkansız olduğunu gözler önüne seriyor. Taraftar olarak en iyisini, en fazlasını beklemek hakkımız, tepkimizi gösterelim. Galatasaray'ı büyük yapan en önemli etken taraftarının başarısızlığı kabul etmiyor oluşu ve gerçekleri haykırması. Bugün burada yazdığınız bir yorumdan bile kim olursanız olsun hangi siyasi makama sahip olursanız olun kendinizi Silivri yollarında bulabilirsiniz. Üstelik 72 çeşit yandaş medyada sizi vatan hainliğine kadar suçlayabilir. Akla hayale gelmeyecek karalamalara, gizli tanık ifadelerine mahkum kalabilirsiniz. Ülke temiz değil, futbol temiz değil. Siz kirlenmeden bir şeylerin mücadelesini vermeye çalışıyorsunuz. Maalesef burası Türkiye ne zaman yükselemeye başlarsanız o zaman aşağı çekeniniz çok olur. Velhasıl kelam kimse kimsenin Galatasaraylılığını sorgulayamaz. Dursun gitsin demeden önce kimin geleceğini ortaya koyacaksınız, o da çıkıp ben adayım diyecek vizyonunu misyonunu anlatacak. O zaman diyeceğiz ki Dursun başkan emeklerin için tşk. ancak nöbeti devretme vaktin geldi. Ha öyle biri er meydanına çıkıp ben bu göreve talibim dediyse ve ben kaçırdıysam da tüm yorumlarımı geri alıyorum. Ancak durum bu.

Takım 3 yıldır şampiyon olduğu için başkanlığı devam edecektir. Hiç bir derneğe veya oluşuma sırf oy için yanaşmadan koşulsuz şartsız bizler gibi Galatasaray'ı sevenlerden güçlü ve etkili bir yönetim kurmalıdır. Daha sonrada Şer yuvalarında ki yapılandırmaları yıkarak şeffaf adil birer kurumlar oluşturulmasında ön ayak olmalıdırlar. Şu hiç bir zaman unutulmamalıdır ki Türkiye'nin en tanınmış ve en büyük sivil toplum örgütü Galatasaray'dır.

Yabancı var icin kendisine kulup üyelerinden de baskı varmış diye ama bu şahıs ısrarla konuşmuyor

Taraftar olarak bir gram hakkım varsa helal etmiyorum.
Bu saatten sonra bunları o genel kurulda tekrar başkan seçecek kim varsa şerefsizoğlu şerefsizdir.

Adam sana kuzu dedi
Arkada başka yüzüme başka dedi

Eğer birazcık şeref varsa hem kendi hakkını hem koca camiayı ezdirmezsin.

Geri
Üst Alt