Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
siz ciddi ciddi ,bu şahıs ve içi fenerli dolu aciz yöneticilerinin mi galatasarayı 3 senedir şampiyon yaptıgını dşünüyorsunuz ,bugun baska arkadasta yazmıştı ironi yapıyor sandım13. Takımı Ali Koç ve tüm satılık medyaya rağmen 3 sene 3 üst üste şampiyon adamı yerseniz Burak Elmas gibilerle yönetilirsiniz. Bu milletin en büyük sorunu icraate değil lafa bakması. Kimse sevmek zorunda değil ama 3 sene önce hayal bile edemeyeceğimiz işler yaptığını kabul edin. O giderse kim gelecek Erden Timur mu zannediyorsunuz. Malum monşerler yine kulübü batağa sürükler
siz ciddi ciddi ,bu şahıs ve içi fenerli dolu aciz yöneticilerinin mi galatasarayı 3 senedir şampiyon yaptıgını dşünüyorsunuz ,bugun baska arkadasta yazmıştı ironi yapıyor sandım
benzer bir post daha görunce şaşırdım
istedigin yıldız oyuncuları al takımı kur erden gibi saha içi ve dısında erden gib güclü gercek gs li bir yönetici ve okan gibi bir hoca olmasaydı dursun ve çetesi kuvvetle muhtemel kovulacaktı
ki bunun önünü almak icin ilk iş ibra olayını kaldırttı
bu adam fakir ali koçu demiştim yıllar önce ,karakter olarak birebir kopyası
4 sene boyunca gs armasına hocasına baskanlık koltuguna yapılan hakaretleri şuraya yazmaya kalksak kitap olur
2 sene önce kac tane macta kurucu baskanımıza trıbünlerde küfürler edildi ona bile çıkıp tek kelime yanıt veremedi sözde liseliler
siyasetin piyonu şu herifi savunmayın allah aşkına
kıyaslanan kişi neden burak elmas ünal aysalla faruk sürenle mehmet cansunla kıyaslayalım
dursunun kıyas olacagı tek kişi kendisigibi kulübümüzü saha dısında rezil eden rahmetli canaydın baskandır
bu herif ve çetesini stadyumda divan toplantılarında tepki göstermeyende gs li filan degildir benım icin
fenerbahçe, beşiktaş, trabzonspor lehine yapılan hakem yardımları için kanal kanal dolaşıp konuşacaksınız. yapmayacaksanız gidin.
Yav Levent abi güldürme adamıBu iboyu istifa ettireceksin Başkan başka türlü affetmem seni