Dursun Özbek | Başkan

Bu saatten sonra her kimi transfer ederse etsin, ne yaparsa yapsın boş. Her şeye maydanoz olan kardeşini, Simitçiyi de alsın defolup gitsin Mayıs'ta.

ben 43yasına geliyorum alp yalmandan itibaren tüm baskanların dönemini gayet iyi biliyorum ,çok samimi söylüyorum bu herif harici GS armasına saygısı olmayan kulübü maddi manevi çökerten başka başkan olmadı,rahmetli canaydında rezalet bir başkandı ama adam samimi bir gs li idi,bu herif herdevrin adamı GS li dahi olmayan bir şahıs

ve bunları transfer sebebiyle yazmıyorum,kulübün kurucusuna sövüldü, bu herifin sesi bile çıkmadı ne kendisinin ne rezil taraftarın ne de yöneticilerinin.

Yeter ya artik bir daha aday olma.

Her transfer donemi ayni seyi tekrarliyorsun, bir yere kadar getiriyorsunuz takimi sonra son eksik puzzle'i takmiyorsun bilerek.

galatasaray’a fayda sağlamak yerine kendi koltuk sevdası daha ağır basmıştır

yazık, vallaha da yazık billahi de yazık

Lang, Ngara, Aspirilla, Armando (belirsiz). Şu aldığı adamlara bi bak Lang dışında ismi duyulmuş bir tane adam yok. Adamlar iş yapar yapmaz potansiyellidir değildir ben orasında değilim. Mesele Galatasaray’ı düşürdüğün nokta. Sen bu kulübü rezil kepaze ettin hain herif. Erden Timur olmasa sen bir hiçsin bu da bu dönem herkes tarafından bariz görüldü. CL de play off maçlarına kalmışsın ve kazanıp ilerleme durumun var ama kadron yeterli değil, ligde gidişatın belli değil bir şekilde kazanıyorsun ama zaten ligde tek rakibin var o da gayet iyi transferler yapıyor şampiyon olmak için. Bütün bunlar oluyorken sen kimin parasını kimden esirgiyorsunda transfer yapmıyorsun? Sanki transfer paralarını cebinden veriyorsun. Şampiyonluğu ve takımı sattın. Bu saatten sonra bu camia için hainsin.

Hakikaten merak ediyorum kim cikacak karsisina...

Suheyl Batum - kaybetti 1 kere , bir dahaa girer mi muamma
Esref Hamam- daha kac kez kaybedecek
Mr.Colombus Cemal Ozgorkey- tanitim bilmemnede cikti ortaya sonra yokoldu gibi.

Baska isim var mi?

Adnan Polat asla istemem...

Geri
Üst Alt