Dursun Özbek | Başkan

Utanmiyormusunuz acaba ? Nasil Galatasaraylisiniz siz hic mi gururunuza dokunmuyor bu yapilanlardan? Illaki haftaya evimizde bes mi yememiz gerek konusmaniz icin? Umairm secim zamani süpriz güclü bir aday cikarda defolup gidersiniz. Bu kadar kendini düsünen bir yönetim bir daha gelmez heralde.

Kufretmeyecegim ama yeter yani.

Sak sak sak goruntulerinden, divana gelip "toplanti icin gidiyorum" lardan. Pasifliginden ve kadronun beceriksizliginden cektigimiz cile kalmadi bu sezon.

yarın takımının attığı şutlar bile iptal edilecek.

1776540142606.webp

Defolup gitsin. Bize vizyoner, takımın haklarını savunacak başkan lazım.

herif o kadar vasıfsız ki tersi davranıp eser gürlersem 2020-21'deki mustafa cengiz gibi beni yerler diye korkuyo heralde. sonuçta bu mücver tipiyle 3 yıldır ligi süpürüyor ama iş artık o raddeye geldi ki fener'in başına rambo okan da gelse lig onlar mutlu olsun diye oynanacak gibi görünüyor. bunun düzelmesi için ekonomik olarak bağımsız 1 galatasaraylı şart ama bizim lise de maalesef öyle kimseleri produce edemiyor. dursun'a talim gibi örünüyor.

Eyvallah kendisi suçlu ve kulübü temsil edemiyor.
Peki niye 1 ay sonra olacak seçimde karşısına aday çıkmıyor kimse bunu sormuyor
GS genel kurulu dursun özbekten memnun demek ki

artık rakip takım taraftarları bile yönetimimizin ne kadar zayıf ve etkisiz olduğundan bahsediyor

Sus sen sus.

Haftaya fener maçına Yasin Kolda atansın hatta. Hiç bişey yapmayın sakın beceriksizler

Geri
Üst Alt