Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.178
- 6.909
- 1.713
salak mısın kadın sen faul bile yok orada şu maç için bile ağzını açabiliyorsun yüzsüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek: Galatasaray'ın lehine çal, aleyhine çalma demiyoruz. Trabzonspor aleyhine yapıldıysa o da büyük bir hata. Hakemin ne kadar büyük maç yönetmediğinin delili bu.Dursun Özbek: "Maçı kazandık fakat bunun takipçisi olacağız! Sacha Boey'in çenesine dirsek atıldı, bakalım bir arkadaşın çenesine dirsek atılınca penaltı çalacaklar mı? Mertens'e tekme attılar onun da takipçisi olacağız. Çıkılsın yorum yapılsın!"
Dursun Özbek: "İki takım sahaya çıkmış. 5 dakika hakem beklendi. Ne oldu o sırada? Niye bu kadar geç kaldınız? Sizlere soruyorum. Böyle bir sahne gördünüz mü hiç?"
Dursun Özbek: "Daha sezonun başından itibaren işi sıkı tutuyorlar! Muhteşem bir takım kurduk, yazık günah ya! Bu şekilde maçı katletmeye hakkın var mı? Yenmemize rağmen çıktım konuştum."Dursun Özbek: Galatasaray'ın lehine çal, aleyhine çalma demiyoruz. Trabzonspor aleyhine yapıldıysa o da büyük bir hata. Hakemin ne kadar büyük maç yönetmediğinin delili bu.
Dursun Özbek: "Çok iyi bir takımımız var. Böyle kötü anılarla, iyi sonuçlar gelmesini konuşmakta fayda yok. Galip bitirdik ama öyle olaylar yaşandı ki. Siz de izleyin, bakın."Dursun Özbek: "Daha sezonun başından itibaren işi sıkı tutuyorlar! Muhteşem bir takım kurduk, yazık günah ya! Bu şekilde maçı katletmeye hakkın var mı? Yenmemize rağmen çıktım konuştum."
Uğur mumcuya hakaret bumamalanmayınca hepsi uğur mumcu oluyor hıyarların
neden beyefendiUğur mumcuya hakaret bu