Dursun Özbek: "Belli ki birileri daha sezonun başında işi sıkı tutuyor"

salak mısın kadın sen faul bile yok orada şu maç için bile ağzını açabiliyorsun yüzsüz

Dursun Özbek: "Maçı kazandık fakat bunun takipçisi olacağız! Sacha Boey'in çenesine dirsek atıldı, bakalım bir arkadaşın çenesine dirsek atılınca penaltı çalacaklar mı? Mertens'e tekme attılar onun da takipçisi olacağız. Çıkılsın yorum yapılsın!"
Dursun Özbek: Galatasaray'ın lehine çal, aleyhine çalma demiyoruz. Trabzonspor aleyhine yapıldıysa o da büyük bir hata. Hakemin ne kadar büyük maç yönetmediğinin delili bu.

Bizim millet balik hafizali. Gecen sezon yönettiği Fb-Agucu maci hatirlatilmali. Turk futbol tarihine gecen igrenc bir geceydi. Ilk yari normal mac yonetirken Fb'li dombili tehdit etti Atilla'yi ve skandal ikinci yari oynandı. Irfancan'a calinan penaltiyi hatırlatalım.

Dursun Özbek: Galatasaray'ın lehine çal, aleyhine çalma demiyoruz. Trabzonspor aleyhine yapıldıysa o da büyük bir hata. Hakemin ne kadar büyük maç yönetmediğinin delili bu.
Dursun Özbek: "Daha sezonun başından itibaren işi sıkı tutuyorlar! Muhteşem bir takım kurduk, yazık günah ya! Bu şekilde maçı katletmeye hakkın var mı? Yenmemize rağmen çıktım konuştum."

Dursun Özbek: "Daha sezonun başından itibaren işi sıkı tutuyorlar! Muhteşem bir takım kurduk, yazık günah ya! Bu şekilde maçı katletmeye hakkın var mı? Yenmemize rağmen çıktım konuştum."
Dursun Özbek: "Çok iyi bir takımımız var. Böyle kötü anılarla, iyi sonuçlar gelmesini konuşmakta fayda yok. Galip bitirdik ama öyle olaylar yaşandı ki. Siz de izleyin, bakın."

Şu beyaz tv spikerine soru sordurmayın yeter ya. Adam içine etti sorduğu saçma sapan sorularla.

Dursun Özbek: "Çok iyi bir takımımız var. Böyle kötü anılarla, iyi sonuçlar gelmesini konuşmakta fayda yok. Galip bitirdik ama öyle olaylar yaşandı ki. Siz de izleyin, bakın."
Dursun Özbek: "İfadelerimde ceza gerektirecek hiçbir şey yok!"

1692484024650.png

Ali Koc'un fonladigi gazeteci kilikli satilik kalemleri almayin su stada.

Nerden nereye, ustalik dönemi büyük baskanin

Ekli dosyalar

• 37A848F1-7490-41FF-9801-20D9F943AD5C.png
    37A848F1-7490-41FF-9801-20D9F943AD5C.png
    494,5 KB · Görüntüleme: 46
Her sezon ilk devre baltayı indirmeye çalışıyorlar bıktım ben artık bu tiyatroya şahit olmaktan. Adam olun eşit şartlarda mücadele etmeye çalışın karaktersizler!

1692484144897.png

- Sezgin Gelmez: "Eğer bir temizlik gerekiyorsa, geçen sezon söylediğiniz, kulübün söylediği belgeler vardı. Onları açıklarsanız bu olaylar ortadan kalkar mı?

Dursun Özbek: "Konumuz o değil Sezgin."

Geri
Üst Alt