Dursun Özbek: "Belli ki birileri daha sezonun başında işi sıkı tutuyor"

O provokatif soruyu soran kadın kim yav, İsmail Kartal’a fake soru soran kadınla aynı kişiyse kendisini ünlü yapmak lazım..

Bu satın alınmış gazatecileri almayın stada. Hatta onların çalıştığı kurumları da.

Devrim zengi malını zaten biliyorduk. Ben o karıyı merak ettim. Tam bir Galatasaray düşmanı gibi sorular sordu

başkan çok güzel konuştu tebrik ederim. erden beyi biraz rahatlatın bu konulara girmeyip takıma odaklansın adamcağız.

O provokatif soruyu soran kadın kim yav, İsmail Kartal’a fake soru soran kadınla aynı kişiyse kendisini ünlü yapmak lazım..
Peşine düşmek lazım bu işin. Ama başkan gereken cevabı veremedi. Haddini bildirmeliydi. Bir de polemiğe giriyor temiz pozisyon için bir amigo gibi gazeteci müsvettesi.

açıkcası neden göz göre göre hakkımızın yendiğin gösteren bi soru cevap oldu.

koç'a, anç'ye ve hatta ts başkanına sorulamayacak kasıtlı sorular bizim başkana yöneltilebildiği gibi canı yakılamayacak bütün takımların diyeti de galatasaray'dan çıkarılyıor. yönetim bu kanattan fena kayıp ama allah var transfer yapmayı biliyorlar.

bi de metin bey iyi ki yerli hocada ısrarcı olmuş da bu kadar yumuşak başlı yönetime bi de yabancı hoca filan getirmemişiz. metin beyin yönetim döneminde başka da bi katkısı olmamıştır heralde.

ts foto muhabiri nurgül günaydınmış

son yıllardaki en büyük hakem katliamlarından birini yaşadık. derler ya hakemi de yeniceksiniz diye, çıktık çatır çatır hakeme de koyduk. şimdi rahat rahat konusabiliriz hakemi. yeter bu nedir ya daha 2. haftadan?

Sezgin denilen orman çocuğunun sorduğu soruya bak!

Lig basladi gene rahat yok bilmemne cocuklarindan..

Her hafta sirayla baska yoneticimiz konusmali

Bir suru yoneticimiz var

Gerekirse her hafta Farkli kisi konusup ceza Alsin..

Geri
Üst Alt