Dursun Özbek: "Biz Mehmet Büyükekşi'yi desteklemiyoruz”

Hacıosmanoğlu'nun kazanma şansı var mı sizce? Bence Büyükekşi bir güvencesi olmasa tekrar aday olmazdı.

Büyükeksi feneri sampiyon yapacak bu sezon

Hacıosmanoğlu'nun kazanma şansı var mı sizce? Bence Büyükekşi bir güvencesi olmasa tekrar aday olmazdı.
Milil takımda bir iki tıkırtı oldu diye güvencesi var - adam konuşukren bile ıvır zıvır başarılardan bahsetti.

bence var ama cılız bir şans. bana süpriz olur .

Haciosmanin ekibi dogruysa eger cok guzel basgan, ona bas oyu sana yakışır

Şimdi kimi destekliyoruz hacıosmanoğlu’nu mu

Ulan ikisi de Fenerbahçe’yi yalıyor nasıl iş..

Oy vermeyeceğiz demiyor, cümlesi yanlış anlaşılmış galiba. "İsimlerle ilgilenmiyoruz, projelerine bakacağız ve ona göre oyumuzu vereceğiz." diyor. Mehmet olur İbrahim olur, ikisine de verebiliriz demiş.

Milil takımda bir iki tıkırtı oldu diye güvencesi var - adam konuşukren bile ıvır zıvır başarılardan bahsetti.

bence var ama cılız bir şans. bana süpriz olur .
Mevcut kadro kalitesiyle (Avrupa'da üst seviyede oynayan birçok futbolcu, ligde oynayan kalburüstü futbolcular vesaire) EURO 2024'te çeyrek final oynamak bir başarı değil bence. Olması gereken oldu. Final oynasak, bu cidden başarı olurdu evet ama çeyrek final bizim kadro kalitemizle olması gerekendi.

O yüzden bunu başarı diye satmak, masal anlatmak olur bana göre.

Mevcut kadro kalitesiyle (Avrupa'da üst seviyede oynayan birçok futbolcu, ligde oynayan kalburüstü futbolcular vesaire) EURO 2024'te çeyrek final oynamak bir başarı değil bence. Olması gereken oldu. Final oynasak, bu cidden başarı olurdu evet ama çeyrek final bizim kadro kalitemizle olması gerekendi.

O yüzden bunu başarı diye satmak, masal anlatmak olur bana göre.
ya ordan başarılı sayılamaz hiç bi federasyon - sanki trasnfer yapıyoralr ya da çıkıp kendileri oynuyorlar :D

TFF'nin hiç bir hamlesi milli takım performansından artı ya da eski oalrak kendisine dönmez. Çok cılız bir bağlantı var - orda da skandal Hamit vardı zaten. Her şeye rağmen bir şekilde çeyrek gördük.

bundan ibaret. iyimsi bir şey olunca kendine pay çıkarma durumu bu tamamen.

ya ordan başarılı sayılamaz hiç bi federasyon - sanki trasnfer yapıyoralr ya da çıkıp kendileri oynuyorlar :D

TFF'nin hiç bir hamlesi milli takım performansından artı ya da eski oalrak kendisine dönmez. Çok cılız bir bağlantı var - orda da skandal Hamit vardı zaten. Her şeye rağmen bir şekilde çeyrek gördük.

bundan ibaret. iyimsi bir şey olunca kendine pay çıkarma durumu bu tamamen.
Zaten ortada bir başarı varsa da, bu teknik ekibin ve futbolcuların başarısı. Federasyonun zerre katkısı olduğunu düşünmüyorum bu başarıda.

Kaldı ki; diyelim turnuvayı puansız kapatıp sonuncu olarak dönseydik, Federasyon başkanı mikrofonların karşısına çıkıp "Evet. Ben başarısız oldum. Milli takım benim yüzümden sonuncu oldu" mu diyecekti?

Başarısızlıkta suçu üstüne almayacaksan, başarıyı da sahiplenmeyeceksin.

Zaten ortada bir başarı varsa da, bu teknik ekibin ve futbolcuların başarısı. Federasyonun zerre katkısı olduğunu düşünmüyorum bu başarıda.

Kaldı ki; diyelim turnuvayı puansız kapatıp sonuncu olarak dönseydik, Federasyon başkanı mikrofonların karşısına çıkıp "Evet. Ben başarısız oldum. Milli takım benim yüzümden sonuncu oldu" mu diyecekti?

Başarısızlıkta suçu üstüne almayacaksan, başarıyı da sahiplenmeyeceksin.
üstadım Türkiye'nin bir çok konusunun sorunu bu zaten

koltuktaki- sorumlu kişi iyi zamanda heryerdedir - kötüde mümkün olduğunca çıkmaz ortalığa :D

Kimseyi onermedim diyor bi de iyi bir şey yapmis gibi. Bir işin doğru olsun be bilader.

Geri
Üst Alt