GSC Haber Dursun Özbek: "Bu iş çok transferle olsaydı, Fenerbahçe 7 senede 7 kere şampiyon olurdu"

cümelelr kendi ağzından çıkmıyor - ibrahim seten aracılığı ile

"kendisiyle konuştum , böyle byle dedi" dedi gibi bir durum var bu arada.

serzenişim şu , ibrahim seten telefonuna bakabiliyorsa, gündemi sakinleştirmek adına çıkıp konuşabilecek halde demektir ...GSTV yok mu mesela şunu yapabilsin...canli olmasına gerek yok.

yayın organın var kullanmıyorsun.

Son günde Ömer Bayram tarzi gibi Eren Elmali ile transferi kapatiriz gibi bir aciklama.

Dursun bana Galatasaray'ın yaptigi transferleri saydirma simdi. Biz de en az 100 yransfer yapmisizdir. Alti ayda bir bek aliyoruz. Ama ne var ki biz champ olabiliyoruz. Demek ki transfer bazen gerekiyor. Bu kadar cok transfere muhtac biraktiginiz icin sizin de ellerinizden operim.

Sadece transferle şampiyon olunmaz ama ihtiyacın olan transferleri yapmadan da şampiyon olunmaz.

Millet keyfinden transfer istemiyor bunu kavra önce Dursun.

Dursun Özbek: "Biz 6 puan öndeyiz. Son iki yılın şampiyonuyuz. Limitimiz var. Ne yapacağımızı da biliyoruz. Bizim son saniye transferiyle durumumuzu kurtarmamıza gerek yok. Bu iş çok transferle olsaydı, Fenerbahçe 7 senede 110 transfer yaptı, 7 senede 7 kere şampiyon olurdu. Bu iş böyle yapılmaz. Her şey yolunda gidiyor, gitmiyor ayrı konu." [343 Digital / İbrahim Seten]
Bu beyanat bizi kandirmaz baskan. 1 senedir Boey kanadi bombos. Icardi sakatlanali aylar olmus, Kerem A gideli aylar olmus. Bana gelip de ne yapacagimizi biliyoruz diyemezsin. Kandirmaca, biliyorsun ve yonetemiyorsun ekibi. Git onlara laf anlat. Manager onerisi ile topcuyu ben de alirim, taraftar parasi ile.

Florya sene sonuna varmadan ihaleye çıkıyor nasıl olsa. Şampiyon olunmuş olunmamış başkanımin çokta umrunda olacağını sanmıyorum

2 yıldır kadron fbnin önündeydi transferle oluyor gayet

Uçaklar kalkacak diyerek caka sattın şimdi böyle mi diyorsun dursun bey

Dursun Özbek: "Biz 6 puan öndeyiz. Son iki yılın şampiyonuyuz. Limitimiz var. Ne yapacağımızı da biliyoruz. Bizim son saniye transferiyle durumumuzu kurtarmamıza gerek yok. Bu iş çok transferle olsaydı, Fenerbahçe 7 senede 110 transfer yaptı, 7 senede 7 kere şampiyon olurdu. Bu iş böyle yapılmaz. Her şey yolunda gidiyor, gitmiyor ayrı konu." [343 Digital / İbrahim Seten]
kufur

Geri
Üst Alt