- 10 Nisan 2013
- 53.421
- 33.227
- 2.993
Ya transfer ya istifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu beyanat bizi kandirmaz baskan. 1 senedir Boey kanadi bombos. Icardi sakatlanali aylar olmus, Kerem A gideli aylar olmus. Bana gelip de ne yapacagimizi biliyoruz diyemezsin. Kandirmaca, biliyorsun ve yonetemiyorsun ekibi. Git onlara laf anlat. Manager onerisi ile topcuyu ben de alirim, taraftar parasi ile.Dursun Özbek: "Biz 6 puan öndeyiz. Son iki yılın şampiyonuyuz. Limitimiz var. Ne yapacağımızı da biliyoruz. Bizim son saniye transferiyle durumumuzu kurtarmamıza gerek yok. Bu iş çok transferle olsaydı, Fenerbahçe 7 senede 110 transfer yaptı, 7 senede 7 kere şampiyon olurdu. Bu iş böyle yapılmaz. Her şey yolunda gidiyor, gitmiyor ayrı konu." [343 Digital / İbrahim Seten]
evet amaçlarını gerçekleştirdiler artık kulübe nakit akıtmaya gerek kalmadıFlorya sene sonuna varmadan ihaleye çıkıyor nasıl olsa. Şampiyon olunmuş olunmamış başkanımin çokta umrunda olacağını sanmıyorum
çak bi beşlik mi demek istedin pamirim
Ziyech açıklandı sandım.La Hawla Wala Quwwata Illa Billahil Aliyyil Azeem
@Feramuz Kayalar a havale ediyorum seni
kufurDursun Özbek: "Biz 6 puan öndeyiz. Son iki yılın şampiyonuyuz. Limitimiz var. Ne yapacağımızı da biliyoruz. Bizim son saniye transferiyle durumumuzu kurtarmamıza gerek yok. Bu iş çok transferle olsaydı, Fenerbahçe 7 senede 110 transfer yaptı, 7 senede 7 kere şampiyon olurdu. Bu iş böyle yapılmaz. Her şey yolunda gidiyor, gitmiyor ayrı konu." [343 Digital / İbrahim Seten]