GSC Haber Dursun Özbek: "Çin ile yaptığımız sponsorluk görüşmeleri sonuçlanmak üzere"

Yıllık değil de daha uzun süreli versinler ama dediği gibi toplamda 7-8 katı olmalı artık. 200 milyon tl'nin çok üstünde paraları hakediyoruz
Zaten bu sene 200 milyon TL değil o geçen sezondu enflasyon oranında artış gibi bir şey vardı onda da Rams anlaşmasında olduğu gibi o yüzden bu sene 350-370 milyon Tl civarı herhalde.

aklima gelen yapilmasi gerekenler ;

*oralarda gs futbol okulu.
Mümkünse bence de olmalı. Olmuyorsa da o ülkenin yerel takımların altyapısıyla organizasyonlar düzenlenmeli. Shanghai’a sizi izlemek için Galatasaray scoutlari gelecek dersin. Ver gazi, hangi aileler bu fırsatı istemez evlatları için.
Hemfikirim, olmuyorsa bile bir depo ayarlayıp online hizmet verilmeli.
*oraya altyapi dan hoca tahsis etme, hatta alt yapi genclerden bir tane bile olsa gonderip, onlardan bir yetenegi bizim altyapiya veya ust yapiya entegre etmek .
Hemfikirim
*futbol turizm baglaminda , maclarimizi ve sehir turunu kapsayan 2 veya 3 gunluk mac istanbul turu. bunu yine ustte dedigim avrupa takimlari yillardir yapiyor.
derbiler de ve uefa maclarinda paket olarak bu kazanim bir tik daha ragbet goruyor. bunu planlarken mutlak suretle bizim kuluple bagi olan anlasmali oldugumuz turizm sirketleri ile calismamiz sart olmali. farzi misal diyorum;
bu tur 2,3 gunluk futbol ~ sehir turu paketleri - 3 bin 4 bin $ ile ragbet goruyordu takip etttigim donemlerden hatirladigim. avrupali takimlar,misal epl,serie a ve la liga bu konu da tecrube kazandilar. cin,japon, g koreli futbola ilgili futbolseverleri futbol turizm ismi altinda kendilerine cekmeyi basardilar .
Hemfikirim. Bizim kulübün loca hizmetleri bile vermesi lazım.
* imzali forma cekilislerinde global dusunulmeli . imzali formalari,toplari bu gibi anlasmali oldugumuz sirketler vb araciligiyla oralara aktarilmali ,
oralarda kucuk buyuk ulasabildigimiz futbolseverlerin bir sekilde dikkati cekmeli,sempati toplamali .
Hemfikirim, bu oldukça kolay gerçekleştirilebilir
* bu ulkelerin spor medyasiyla iletisime gecilmeli, buyuk portallerin linklerinde gs store'un bannner vs linki - sitelerinde yer verilmeli , hatta bu ustte dedigim futbol mac izleme turunun da reklam paket banner'i da bu tur sitelerde yer almali.
Hemfikirim
* bu ulkelerin sehirlerinin meshur cadde ve mekanlarinda kulubumuzle ilgili logolar,tanitimlar,gorseller vs olmali. bu gorece degisken olabilir.
oyuncularin gorselleri, stadin fotosu,ambiansi, vs bu tur durumlarda oncelik tutulmali. hatta ;
Biraz daha kafa yormam gerek buradaki yazılana
* cin takviminine dair ozel etkinlik vb - bu tur bir adim da atilabilir sezon icerisinde ; her yil cin yili takvimi bir cok avrupa kulubu kutlar,hatta buna ilisik forma da yer verir tek maclik . misal ispnya la liga da denk gelmistim; forma oyuncu sirt numarasi cince yazilmisti tek mac. twitter dan da cince gorsel ve kelimelerle cin takvimi yili vs konulu tweetler atilirdi kutlanirdi bu dedigim takimlar tarafindan . bunlar kucuk ama anlamli kiymetli hareketler, karsi tarafta dikkate alinan .
Hemfikirim
* simdilik usttekiler aklima geldi bi cirpida. ancak en onemli durum, basta dedigim nuanslar. <-> samimiyetli adimlar ,kararli adimlar, planlamalarda basta verilen sozlere MUTLAK sadik kalmak, adim atmak, ilgili olmak .
<- hangi kulup olursa olsun ; eger bu nuanslari gormezden gelecekseniz, tavsiyem bu tur girisimlere hic GIRILMESIN .
Hemfikirim. Bu işler yanlız sadece Çin için olmak zorunda da değil. ABD, Avrupa, Güney Amerika, Japonya, Güney Kore vesaire.

Koltuk sevdalısı yöneticiler bu işlere biraz kafa yorsa koltukta oturma süreleri de doğal olarak artar. Yani Win/Win 🙋‍♂️

Çin falan derken aklıma geldi Chelsea'den Çin'e giden Oscar vardı 7-8 senedir orada adam artık onlardan sayılır popüler değil midir orada? Onu alsak forma satışı ve sponsorluk vb için. İlla Çinli oyuncu mu almak lazım yoksa?

Çin falan derken aklıma geldi Chelsea'den Çin'e giden Oscar vardı 7-8 senedir orada adam artık onlardan sayılır popüler değil midir orada? Onu alsak forma satışı ve sponsorluk vb için. İlla Çinli oyuncu mu almak lazım yoksa?
33 yaşında, 25 yaşında para için tek kalemde sırtını döndü avrupaya. Ocakta serbest galiba ama hayır gelmez zaten isteyeceği para Çinden aldığından az olmaz.

33 yaşında, 25 yaşında para için tek kalemde sırtını döndü avrupaya. Ocakta serbest galiba ama hayır gelmez zaten isteyeceği para Çinden aldığından az olmaz.
O parayı bir daha bulamaz. Ben istediğimden değil ama Çin'e açılma forma sattırma, sponsorluk işleri için Çinli bir futbolcudansa olur mu diye düşündüm? Yoksa faydalı olacağını sanmıyorum zaten Avrupa futbolundan bu kadar uzak kalmışken ama Çinli futbolcu isterler herhalde öyle bir durumda da.

O parayı bir daha bulamaz. Ben istediğimden değil ama Çin'e açılma forma sattırma, sponsorluk işleri için Çinli bir futbolcudansa olur mu diye düşündüm? Yoksa faydalı olacağını sanmıyorum zaten Avrupa futbolundan bu kadar uzak kalmışken ama Çinli futbolcu isterler herhalde öyle bir durumda da.
Reklam olsun diye alacaksak 2-3 genç alınır diye düşünüyorum, kiralık vs derken silinir giderler. Zaten Çin liginin en değerli Çinlisi 33 yaşında 1 milyon euro değerinde

Çakma Hitler ve Goebbels, Galatasaray markası üzerine türlü yalanlarla algı yerleştirmeye çalışıyor ki potansiyel sponsorlar uzak dursun. İlk dertleri kulübe para akışının kesilmesi. Bizimkiler de farkında olacak ki çerez bile olsa sürekli sponsor pompalıyorlar. En küçük sponsora bile basın lansmanı yapılıyor.

Geri
Üst Alt