GSC Haber Dursun Özbek: "Herkes konuşuyor da 10+4 kuralını bilmiyorlar mı?"

Lemina neden uzattın o zaman ? İcardi neden sözleşme verdin ? 1-2 adam yollayamayacaksan neden başkansın? Planlama derdiniz yok, batıracaksınız bu sene.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oyuncu yollamasını bilmiyorlar mı

Tek adaylı seçimin sonuçları.

Adamın g.tü kalktı.

Ağzı olan konuşuyor başkan bu gsc yok mu bu gsc

Şampiyon oluyoruz diye "plansız" yaptığı ya tutarsa hamlelerini plan sanıyor... Yani sanmıyor da bize plan diye satmaya çalışıyor...

Jelert mi plandı? Nhaga mı plandı? Asprilla mı plandı? Cuesta mı plandı? Boey'i kiralamak mı plandı? Nelsson'u 50 yere kiralayıp satamamak mı plandı? Zaniolo fiyaskosu mu plandı? Zaha-Ziyech mi plandı? Frankowski mi plandı? İlkay mı plandı mesela? Tete mi plandı? Morata mı plandı?

Hadi aldıklarını geçtim, geçen sene yabancı kontenjanı boşta dar kadroyla CL'ye girip bunun yüzünden çok avantajlıyken neredeyse elenecek olmak mı plandı? Kaç kere İtalyalara davul zurnayla gidip eli boş dönmek mi plandı? Mertens 2 sene önce bırakacaktı da 1 sene daha ricayla kaldı ama ona rağmen alternatifini 2 sene bulamamak mı plandı? Osimhen'in Napoli'de sorun yaşayıp kucağına düşmesi de senin planın mıydı mesela? Icardi işini sakız gibi uzatıp doğru düzgün veda edememek mi plandı?

Külahıma anlat sen plan masallarını...

Bu adam 100 kere üst üste şampiyon olsun, bu sürede 3-5 de CL kazansın, yine kötü başkan yine kötü başkan... Bunları başardıysa sadece şansı yaver gitmiştir... Zaten bu da iki kelimeyi bir araya getirip konuşmaktan acizin teki...

Şampiyon oluyoruz diye "plansız" yaptığı ya tutarsa hamlelerini plan sanıyor... Yani sanmıyor da bize plan diye satmaya çalışıyor...

Jelert mi plandı? Nhaga mı plandı? Asprilla mı plandı? Cuesta mı plandı? Boey'i kiralamak mı plandı? Nelsson'u 50 yere kiralayıp satamamak mı plandı? Zaniolo fiyaskosu mu plandı? Zaha-Ziyech mi plandı? Frankowski mi plandı? İlkay mı plandı mesela? Tete mi plandı? Morata mı plandı?

Hadi aldıklarını geçtim, geçen sene yabancı kontenjanı boşta dar kadroyla CL'ye girip bunun yüzünden çok avantajlıyken neredeyse elenecek olmak mı plandı? Kaç kere İtalyalara davul zurnayla gidip eli boş dönmek mi plandı? Mertens 2 sene önce bırakacaktı da 1 sene daha ricayla kaldı ama ona rağmen alternatifini 2 sene bulamamak mı plandı? Osimhen'in Napoli'de sorun yaşayıp kucağına düşmesi de senin planın mıydı mesela? Icardi işini sakız gibi uzatıp doğru düzgün veda edememek mi plandı?

Külahıma anlat sen plan masallarını...

Bu adam 100 kere üst üste şampiyon olsun, bu sürede 3-5 de CL kazansın, yine kötü başkan yine kötü başkan... Bunları başardıysa sadece şansı yaver gitmiştir... Zaten bu da iki kelimeyi bir araya getirip konuşmaktan acizin teki...
Bu saydığın oyuncuların çoğuna hoca onay verdi ve baya istekliydi. Dursun Özbeğin yönetemediği aşikar hatta aşırı sinir bozucu şeyler yapıyo son zamanlarda bazı konularda buna okeyde. Oyuncu transferi diyosan bence başkan olarak kimi deseler iyi kötü aldı. Oyuncuları isteyen bulan hoca ve sevgili oğlu değil mi? Burda ben yönetim namına gördüğüm eksik son güne bırakmak ama gelenlere de bakınca 4 yıldır yönetim kötü iş çıkardı diyemeyiz.

Bu saydığın oyuncuların çoğuna hoca onay verdi ve baya istekliydi. Dursun Özbeğin yönetemediği aşikar hatta aşırı sinir bozucu şeyler yapıyo son zamanlarda bazı konularda buna okeyde. Oyuncu transferi diyosan bence başkan olarak kimi deseler iyi kötü aldı. Oyuncuları isteyen bulan hoca ve sevgili oğlu değil mi? Burda ben yönetim namına gördüğüm eksik son güne bırakmak ama gelenlere de bakınca 4 yıldır yönetim kötü iş çıkardı diyemeyiz.

Çoğunu sürüncemede bıraktığı için mecbur onaylıyor hoca... Bana ille bunları alın dediğini sanmıyorum 1-2 istisna hariç... Zaten acayip işler bir bölgeye A oyuncuyla ilgileniyoruz, ayyuka çıkıyor ilgimiz, hatta gidiyoruz almaya falan olmayınca aynı bölgeye onla çok ilgisiz alakasız tamamen farklı bir adam alıyoruz. Defalarca yaşanmadı mı böyle senaryolar?

Erden Timur ayrıldığından beri iyi transfer olarak kucağımıza düşen Osimhen ve başka çare kalmayınca servet ödenerek alınan zaten arayıp bulmak gerekmeyen Uğurcan dışında kim var? İlk sezon sahaya çıkmakta zorlanan ama 2. sezon toparlayan ama çok da uçup kaçmayan Jakobs, alelacele kanat diye alınıp evir çevir idare eder bir bek olabilen Sallai, bir de taraftarın ısrarıyla alınan rotasyon oyuncusu yaşlı Lemina en iyi transferler... Sane ismen iyiydi belki (benim ciddi şüphelerim zaten vardı gerçi) ama onda da performans son derece soru işareti ve korkarım daha da düşecek ve o da kötü transferler listesine eklenmiş olacak uzun vadede... Takım hala 3-4 sene önce alınan veya zaten kadroda olan adamların sırtında ilerliyor. Apo-Davi-Torreira-Barış-Yunus. Elbette iskeleti korumak iyidir o açıdan yanlış anlaşılmasın ama bunların yanına Osimhen ve Uğurcan hariç düzgün net adamlar koyamıyoruz, gelen gidiyor gelen gidiyor... Hem de o kadar kötü oluyorlar ki 2 maç sonra sahaya atamaz hale geliyoruz bir çoğunu... Bu takımı taşıyan saydıklarımın da yaşlananları ve performansı yavaştan düşenleri veya dalgalananları var, birçoğunun hala kadroda düzgün alternatifleri ortada yok, giden Mertens'in bile yok... Oyundaki gerileme bariz ortada, geçen sezon aslında verdik şampiyonluğu da almayı becerebilen olmadı... Biz her tökezlediğimizde FB'nin başına 100 yılda bir yaşanacak kazalar denk geldi de şampiyon olabildik... Zaten Osimhen piyangosu çıkmasa acaba ne halde olurduk o da ayrı mevzu...

Bir de bizim hedef şampiyon olmak mı sadece yani? Neymiş her sene böyle yapıyormuşuz da şampiyon oluyormuşuz... CL'de daha iyisini istemiyor muyuz mesela yani? Geçen sezon kağıt üstünde başarılıyız ama onda bile skandal maçlarımız var, kadromuzun iddialı bir CL kadrosu olmadığı ortada...

Bugün şunu çok net anladım fener maçına biraz bakıp içim bayıldıktan sonra. Net 4 transferle bu ligi 10. Hafta bitirebileceğimiz sezonu sattın mi satmadın mı çok merak ediyorum?

Bugün şunu çok net anladım fener maçına biraz bakıp içim bayıldıktan sonra. Net 4 transferle bu ligi 10. Hafta bitirebileceğimiz sezonu sattın mi satmadın mı çok merak ediyorum?
Bu tarihlerde oynanan maçlara bakıp sezonu daha başlamadan yorumlamak çok rasyonel.

Geri
Üst Alt