Video Haber Dursun Özbek: "Icardi ile 1-2 gün içerisinde görüşeceğim"

Bu adam bizi 13. Sıradan aldı ve 4 yıl süren bir şımarıklığa alıştırdı ölüsü şuan hiperstar kadar gol attı osimhen ile oynanan oyun sadece ona güvenerek oynanan bir plan İcardi gitsin demek Okan gitsin demek ile aynı şey istemezük diyenler kapitalizm in değnekçiliğini yapanlar İcardiyi gitsin diyip Lautaro Martinez istiyor bak hele o da istiyor zaten 15-20 alıp Osimhen in arkasında beklemeyi
Herif bitik form tutamaz artık. Şampiyonluğu veriyorduk ayrica az kalsın ikinci yarılarda cift forvete döne döne. Kadiköydeki ve süper kupadaki fener maçları kıçımıza girdi

Yedek olarak dahi güvenmediğimiz bir adamla niye uzatıyoruz anlamak mümkün değil. Katkısı büyük oldu, güzel bir uğurlama yapılır olur biter. Ben Okan Buruk'un kendisiyle devam etmek istemeyeceğini düşünüyorum.

salin gitsin ya seviyoruz ediyoruz da nefret de ettirmeyin

Ardanın oyunu biraz beğendim kendisini sevmiyorum hala

Dursun konusu ironiydi,okanı öven adamın aynı başarıları elde eden dursunu eleştirmeye hakkının olmadığını söyledim,ya ikisini savunacaksın ya ikisini eleştireceksin birini övüp diğerini gömemezsin

Bu stratejik hamleyi senin gibi bir dehanın görememesi de bi tık üzdü
Ustam az kaldı kıvama gelmişsin, yakında Okan Buruk avatarı ile millete sallamaya başlarsın.

Geri
Üst Alt