Dursun Özbek İSTİFA!

istifa etmeli mi ?

• Evet

• Hayir

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun gitsinde daha yeni yapılan seçimde bile karşısına toplama rakip çıkardı genel kurul. Şimdi kim çıkacak ki. E. Timur demeyin aday olmaz veya yönetimede girmez artık.

istifa-istifa-et.gif

x bir yönetici: sorumluluk benim der geçer nasıl olsa bir şey olmuyor öyle diyince, 30 milyon euroluk iş bile batırabiliyorsun bu sihirli sözcüklerle
Yarım yüzyıldır okana okan diyorum art niyetsiz son 6 aydır okan diyorum diye herifler peşime düşüyordu şimdi ortalıkta yoklar

MUAZZAM 1 KONU YAW :asd:

eskiden daha özgürmüş forum. Türkiye gibi

Belli sayida imzayla olaganustu kongre karari alinabiliyor mu? Degilse, korkarim ki bu takim paramparca olacak, oyle gidecekler.

Sampiyonluklara , kupalara ragmen, Galatasarayin en kotu baskanidir benim gozumde.
Bizi bu derecede rezil eden bi baskan gormedim. Galatasaraya yakismayan bir karakter.

Galatasaray‘in bu ve bunun zihniyetindeki adamlardan kurtulması gerekiyor. Galatasaray’a icra göndermiş,genel kurulda görüşeceğiz deyip kafa sallamış adamı rekor oyla seçenler nerdesiniz ? Ekmeginizdesiniz değil mi ? Sorun yok sizler için.

Galatasaray’ın üzerinden kendine menfaat sağlayıp,gerçek taraftarın sinir harbini izleyip zevk alan kim varsa hepinizin Allah bin belasini versin.

Daha çok şeyler yazardım da ceza almaya değmez.

İstifa için akıl hocalarına danışması lazım.

Florta işi devam ederken Adnan Polat ve siyasilerden okey almadan istifa edemez mesela.

Şu an futbol umurlarında değil. Akbabalar Florya'nın tepesinde üşüşmüş paylaşma derdindeler.

Şu an bu haramı ve okanin rahat olmalarının tek sebebi bizim taraftarın doymuş olması ve fenerlilesmeye başlaması
Okadar hırsızlık oldu ,okadar saha içi rezillikler oldu en ufak bir local tepki bile olmadı
O yüzden bu taraftar kitlesine müstahak diyorum

Ben artık bu adamın rezilliklerinden bıktım. Bankalar birliği, florya işi, yaptığı transferler. Bu okan hocanın ve 13 futbolcunun kazandığı şampiyonluk bunların üzerini örtmesin. Bugün ki şampiyonluk kutlaması için yapılan organizasyon rezilliği bardağı taşırdı artık İSTİFA diyorum yoksa seneye bunun yapacağı transferlerle rezil bir dönem geçireceğiz .

ali kocu begenıyor musun

ali kocu baskan yapalim o da rahatlar biz de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt