Dursun Özbek: "Kirli bir yapı Galatasaray üzerine oyunlar oynuyor"

Kime diyor şunu?

Dursun Özbek: "Arkasına saklandığınız masaların altından çıkın. Kuytu köşelerden çıkmazsanız, biz sizi oradan çıkarmasını biliriz. Galatasaray'ın adını anarken 2 kere düşünün."
Sözde GS li medyaya. Tık almak için yapmayacağı şey kalmayan medyaya. GS nin aile içinde yaşadığı bir sorunu, Türkiye nin gündemi haline getirdiler. Sorsan gazetecilik yapıyorlar.

kimsenin kemerburgazı sormaması çok komik.

Özetle: Florya satilana kadar sizi koyun gibi guducem, o zamana kadar Galatasaray umrumda değil, hayırlısıyla satalım, paramiza bakalım. Geri kalan herşeyi dış güçler yapıyor, hukuki süreç başlatıp masanın altına saklandilarsa bulucaz

BB'den çıkmanın "ADIMINI" atıyoruz. Bunu normal biri söylese çıkacağız derdim ama dursun başkan söyleyince yine Florya bunun ön ödemesine gidecek borçların yüzde bilmem kaçını kapatacak satışlardan sonra da BB'den tam anlamıyla çıkacağız diyeceğinden korkuyorum. Riva'yı bitirdiği gibi bitirecek Florya'yı da.

bu adamın boş konuşmadığı nerde görülmüş de gayet entüziastik şekilde mikrofonlar uzatılıor kendisine

Muhabirlerde can vardı sanırım onun dışında hepsi kendi düşük iq lu amiplerini toplamış

bu adamın boş konuşmadığı nerde görülmüş de gayet entüziastik şekilde mikrofonlar uzatılıor kendisine
Öyle deme bilgi nasıl sızar öğrendim ben. Sırada sizdirmama var, 89 yaşına geldiğinde onuda çözecek başkanım

s ile baslayan bir sey dicem sana baskan da ayıp olacak

Ali koca dondu yemin ediyorum kirli yapi nedir ?
Kimdir kimlerdir baskansan isim vereceksin oyle hayali dusman yaratarak bu isten siyrilamazsin biz fener taraftari degiliz huloooo dediginde pesine takilmayi ordan indiririz seni dikkat et koltuguna

Geri
Üst Alt