Dursun Özbek: "Kirli bir yapı Galatasaray üzerine oyunlar oynuyor"

Artık hiç şüphem yok bu herif net olarak yali koçun düşük model kopyası herseyleri birbirine benziyor konuşma tarzları hatta yalanları bile aralarındaki tek fark Okan erden iş birliği sayesinde şampiyonluk gördü hatta ikisinin birbirine sovsede sevdiğini düşünüyorum

Artık hiç şüphem yok bu herif net olarak yali koçun düşük model kopyası herseyleri birbirine benziyor konuşma tarzları hatta yalanları bile aralarındaki tek fark Okan erden iş birliği sayesinde şampiyonluk gördü hatta ikisinin birbirine sovsede sevdiğini düşünüyorum
Koç'ta bu da yöntemleri birisinden çaldılar, hayali düsman oluşturmayı seven birisi onunla başladı bu furya 🙂

Adam soruyor saldırı nereden içeriden mi dışarıdan mı diye ?

Bizim başkan bi kem küm kum kem yapıp saldırı saldırıdır içerisi dışarısı olmaz diyor kafayı yicem

Yapı içinde zaten.

Karşıda koltukta oturuyor.

Erden’i dedikodu ile yiyenler, ve yediren kendine bak önce.

Sızıntı mevzusu içinde 2015-2018 arasında kendi döneminde yine olurken başrolde olanlara bak.

Cenk Ergün’ü göreceksin ama işine böyle geliyor demek ki.

Başkanım bizim oyuncular hali saha oyuncusuymus . Karar vermek çok kolay zira yazıyorsun tamam 🙂🙂🙂

Biz de onu diyoruz başkan kirli yapi var ve siz mücadele edemiyorsunuz. O yüzden istifa edin gidin...

Dursun Özbek: “Süreci değerlendirmek gerektiği zaman, Galatasaray'ı yönetenler bu süreci değerlendirmek zorunda olabilirler. Hiç kimse merak etmesin. Geçen sene şampiyon olan kadro aynen devam edecek. İhtiyaç duyulan bölgelere transferleri yaptık.

Benim buradan anladığım transfer falan yapmayacak bu herif

Çok tehlikeli söylemler. Futbolda kutuplaştırıcı dilden uzaklaşalım derken, kulüp içinde dahi kutuplaşıyoruz. Galatasaray başkanına yakışmıyor bu laflar.

Bu tarz sözler sarfetmeye başlayanın sonu yakındır. Bir iki kötü sonuçta taraftarı tamamen karşısına alacak.

Dursun Özbek: "Arkasına saklandığınız masaların altından çıkın. Kuytu köşelerden çıkmazsanız, biz sizi oradan çıkarmasını biliriz. Galatasaray'ın adını anarken 2 kere düşünün."

Dursun Özbek: “Bu başarıları engellemeye çalışacaklarını biliyorduk ama kıskançlığın bu noktaya geleceğini zannetmiyorduk. Olay sadece bana değil, kulüp çalışanlarıma yöneticilerime ve oyuncularıma saldırma, iftiralar atma, hadsiz açıklamalarda bulunma noktasına geldi.”

Dursun Özbek: “Bugün itibarıyla bu ahlaksızlara hiçbir tolerans göstermeyeceğimin bilinmesini istiyorum.”

Son cümle rezilliğin nirvanasıdır. Biz bunun böyle olduğunu biliyorduk, göz yumduk ama artık yummayacağız demek istiyor. İnsanın şu cümleyi kurmaya dili varmaz. Masalar nerede, kim o masaların altında madem biliyorsunuz da gereğini yapmak için bu kadar rezilliğin yaşanmasına nasıl izin veriyorsunuz? İçi bomboş açıklamalar. Taraftarı aptal yerine koyuyorlar utanmadan. Açık açık işin bu noktalara gelmesine biz izin verdik diyor ama farkında bile değil muhtemelen. :red:

sadece fener taraftarı üstünde etki gösterecek açıklamalar, bize böyle safsatalar işlemez. ya başarı ya kapı dışarı

Geri
Üst Alt