İlker Atasay
Parçalı Üye
- 24 Eylül 2017
- 3.767
- 2.611
- 1.198
Kendi kendine bir hayali düşman oluşturmuş onunla kavga ediyor tıpkı birisinin yıllardır yaptığı gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koç'ta bu da yöntemleri birisinden çaldılar, hayali düsman oluşturmayı seven birisi onunla başladı bu furyaArtık hiç şüphem yok bu herif net olarak yali koçun düşük model kopyası herseyleri birbirine benziyor konuşma tarzları hatta yalanları bile aralarındaki tek fark Okan erden iş birliği sayesinde şampiyonluk gördü hatta ikisinin birbirine sovsede sevdiğini düşünüyorum
Dursun Özbek: "Arkasına saklandığınız masaların altından çıkın. Kuytu köşelerden çıkmazsanız, biz sizi oradan çıkarmasını biliriz. Galatasaray'ın adını anarken 2 kere düşünün."
Dursun Özbek: “Bu başarıları engellemeye çalışacaklarını biliyorduk ama kıskançlığın bu noktaya geleceğini zannetmiyorduk. Olay sadece bana değil, kulüp çalışanlarıma yöneticilerime ve oyuncularıma saldırma, iftiralar atma, hadsiz açıklamalarda bulunma noktasına geldi.”
Dursun Özbek: “Bugün itibarıyla bu ahlaksızlara hiçbir tolerans göstermeyeceğimin bilinmesini istiyorum.”
Suheyl kim yaSüheyl hocayı beğenmeyen @Recep Buruk gibilere müstahak.