Dursun Özbek: "Kirli bir yapı Galatasaray üzerine oyunlar oynuyor"

Bu kirli yapıyı er yada geç yikacaz deseymis suyun öte tarafındaki kardeşiyle aynı olacakti

Sanki kendisi ve dostlatından daha zararlı bi yapı var da büyük cimboma boş boş konuşuyor işte

secim döneminden beri var bu yapı

Her şeye eyvallah da, Galatasaray üstüne oyun oynayan yapı Spor Gecesi Digital mi? Bu adamlar mı Galatasaray düşmanı? Kerem Aktürkoğlu haberi oradan çıktığı için söylüyorum.

Yani adamların haberini eleştirirsin ama, Galatasaray'ın üstüne oyun oynuyorlar demek komik. Eğer bu ikiliye söylendiyse.

En iyi ihtimallerde dahi standard bir adamsin. 10 paragraf aciklamanin icinde kayda deger bir cumle yok.

Dursun Özbek: “Süreci değerlendirmek gerektiği zaman, Galatasaray'ı yönetenler bu süreci değerlendirmek zorunda olabilirler. Hiç kimse merak etmesin. Geçen sene şampiyon olan kadro aynen devam edecek. İhtiyaç duyulan bölgelere transferleri yaptık.

Benim buradan anladığım transfer falan yapmayacak bu herif
Süreci değerlendirmek gerektiği zaman, Galatasaray'ı yönetenler bu süreci değerlendirmek zorunda olabilirler

Böyle cümlelerden birşeyler anlayabilmekte bı meziyet. Ben hicbirsey anlamadım😄😄

Sen oradayken bir yapıya gerek yok. Eline yüzüne bulaştı yine her şey.

Bügün kötü bir sonuçta (bana kalırsa iyi bir sonuçta bile) istifa diye bağırmayan varsa kendisine Galatasaraylıyım demesin. Bu yönetim ne kadar çabuk giderse o kadar şampiyonluk şansımız artar.

Geri
Üst Alt