Dursun Özbek Meydan Okumaya Geliyor!

şu habercilik konusunda - taraftarın her bir halttan haberi olmasına gerek yok. Olmamalı da zaten çok ince ve önemli detay olmadıkça.

50 tane gündem abartısı yaparak - kendi yayınlarına adam çekmeye uğraşan - yayında da takip edin , bağış yapın diye sürekli teleyen adama ben haberci dedem.

10 dediklerinden 3-4 tanesi bile tutmuyorsa zaten yapmasınlar bu işi. Bahsi geçen programdaki ikilinin bir tanesi kusra bakmayın yeri geldiğinde ağzını toplmasını bilecek. yeri geldiğinde terbiyesiz yaklaşımlarıda olmuşluğu var. Olay atıp tutmak değil. Doğru haberi doğru şekilde servis etmektir. Muhabirlik habercilik budur gözümde. Bütün youtube kanallarında bir Beyaz Futbolumsu aptal özgüveni var çünkü "Gerekirse cevap hakkı var - bağlansınlar" diyerek sürekli iddaa atılmaz ortaya.

Boş işler. Resmi tarihler var. 20 Mayıs aday ve listelerini görürüz okuruz yorumlarız. O zamana kadar neyi ne kadar tartabiliriz ki? elde bir şey yok henüz.

Bu Ege aklı başında istatistik veren sempatik bir adamdı, ta ki Terim gönderilene kadar. Tüm ayarları bozuldu çocuğun. Sevgilisini ondan ayırmışlar gibi tripli tripli yorumlar, twitler atıyor sürekli. Ülkenin politik gündeminden dolayı kitlesel histeri yaşamıyor muşuz gibi bir de Galatasaray taraftarının Terim sonrası histerisini yaşıyoruz sosyal medyada. Çok yorucu bir yıl.

Her zaman dediğim gibi Allah akıl fikir versin hepimize.

Diğer adayları düşününce hayır diyemiyorum enteresan bir ruh halindeyim. Ben transfer yapmam, para harcamam, öyle sabit dururum kafasındakilerle kıyaslayınca hele... Ekibi iyiyse gelsin diyebilirim şahsen, başkan ne kadar göz önünde olursa olsun bu iş ekip işi.

Ama şu adama gerek başkan olduğu dönemde gerek şimdi sürekli tipi üzerinden bir şeyler söylenmesi, sürekli yağlı surat denmesinden sonra da istemeden adamı savunasım geliyor. Gerek yok böyle şeylere.

dursun başkan bu sefer farklı geliyor. hazard ve bale'i getirecekmiş gelirse!!

Özbek de artık denizin bittiğinin farkındadır herhalde. Artık öyle 4-5 milyonluk sözleşmeler baglayamaz. Önümüzdeki yıllarda artık eskisi gibi ligin doğal favorisi konumunda olmayacağız. Düşük bütçeli, ilk 3'e oynayan bir takım kurma hedefi olmalı.

Ne kazığı atmış? Tek sorun projelerden gelecek paraların döneminden önce çok düşük fiyata kırdırılması o da faiz dönmediği için mecbur kalınan bir şey.
8.5 milyon Euro muydu neydi kendi oteli için fatura kesmişti yanlış hatırlamıyorsam😕 üstüne birde haciz gönderdi kulübe. artı Riva olayı var
DURSUN ÖZBEK'E TEFECİLİK SUÇLAMASI

Gayrimenkul satışlarına değinen Fatih Altaylı, "Dursun Özbek bize Florya ve Riva'yı satmak için bize danıştı. Faiz sarmalından kurtulacaksak, sat helal olsun dedik. 500 milyon Dolar gelecek dedi, kırdırdık 342 milyon Dolar etti. Daha para gelecek dedi. Ben söyleyeyim, bize Florya'dan 120-130 milyon TL para gelecek. Bu bir hata olabilir ama bedelini biz ödüyoruz." yorumunu yaptı.

Dursun Özbek'i tefecilikle suçlayan Altaylı, "Mustafa Cengiz'e "Ben bankayım" dediğine şahit oldum. Bunun üzerine kasa kolaylığı değil, faizli krediye aracılık ettiğini söyledim. Bu suçtur arkadaşlar. Çünkü Özbek Turizm AŞ, Türk Ceza Kanuna'na göre tefecilik yapmıştır. Suçlu duruma düşmemek için bundan vazgeçsin. Hazine tefecilik yapanların gelirlerine el koyar. Ben Galatasaray başkanını şikayet etmiyorum, kardeşi olarak uyarıyorum. Galatasaray'ın başının belaya girmemesini isteyen bir adamım." dedi.

Haciz

DeInVPDXUAAN-Yn.jpg

Kulüp üyesi hanımefendi burada paylaşılıyordu, dün paylaşılan listeyi doğrulamış. Kesin aday dememiş ama konuşulan liste buymuş. Rezan Epözdemir listede olabilir, Ahmet Yüce-Ali Yüce ikilisinden sadece ismen Ali Yüce demiş. @Hasan Bekir

Ben Rezan ile Erden Timur'un aynı listede olmayacağını düşünüyorum.

Dursun Özbek'i istemeyen arkadaşları anlıyorum, gerçekten çok kötü başkanlık yapmıştı ancak olaya akıldan ziyade duygusal bakıyorlar şu anda. Bizim son iki (pandemi olmasa 3) şampiyonluğumuz bu adamın kurduğu kadroyla alındı. Eğer kendini akıllı sanıp baskın seçim yapmasaydı şampiyonluklar da kendi döneminde gelmiş olacaktı zira Fatih Terim 'le anlaşmayı kendisi yapmıştı. He şu anda gelir de gene Terim' i getirmeye kalkarsa büyük hata yapar, artık Terim dönemi bitti.

Ben akıl ve mantıktan yanayım. Eşref seçildi diyelim adamın hiçbir vaadi yok, yani başarıyı bile vaadedemiyor kendisi. Eşref başkan olursa sadece o koltuk boş kalmamış olur o kadar he biraz da düzgün diksiyonu var konuşması var bu da artısı. Metin Öztürk zaten herkesin malumu, başkan olduğu anda bizi her kulüp ve kurumla kavgaya sokar. Adamda başkan aurası yok bir defa. Dursun bizim federasyonla olan sorunlarımızı diğerlerine nazaran daha iyi yönetir. Ayrıca kendisi şu an ihtiyacımız olan sıcak parayı koyabilecek tek isim. Listesinde olduğu iddia edilen isimler zaten hepimizin ileride başkan olarak görmeyi istediği isimler. Mantıklı düşünüldüğü zaman en iyi seçenek Dursun Özbek.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt