Dursun Özbek Meydan Okumaya Geliyor!

Ne duruma düstük biz??? Eskiden ünal aysal faruk süren gibi baskanlar Ali drüst gibi yöneticiler vardi…simdi burak elmas a kaldik dursun gibi birisi de kurtarici olarak lanse ediliyor … yazik lan bize … biz niye bunlari hak ettik? 😭 Bide F.Terim gelirse türk futboluna ara veririrm

Vazgecmis de esreften de metinden de iyi aday oldugu kesin. Bizim adaylarin seviyesinin ne halde oldugunu gosteriyor bu da.

Dursunu abartılı şekilde gömenler eşref başkan olsun bakalım göreceğim sizi..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Özbek rahmetli Cengizden yediği tokatı unutamıyor seçimde. Bilinçaltı olmuş adamda bu korku tek girmek istiyorsa seçime gerçekten. Bu dönemde elini taşın altına koyacak babayiğit yok malesef. Öyle cebinden para verecek başkan hikayeleri romantizmdir.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Dursunu abartılı şekilde gömenler eşref başkan olsun bakalım göreceğim sizi..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abartılı şekilde gömülmüyor, hak ettiği şekilde gömülüyor. Kulübün, ekonominin içinden geçti. Bugün meteliğe kurşun atıyorsak onun sayesinde.

Balık hafızalı taraftara yakışır bi isim

Gelsin

Sezon başından beri övdükleri yönetimi, Terim gittikten sonra parçalamak için tonla yalan haber pompalayıp algı çalışmaları yaptılar sürekli. Takipteyiz ve farkındayız her şeyin çok şükür.

Klasik. Hakikat umrumda degil mesele benim dedigim olsun kafası.

Ne yalan söylemişler? O yazmıyor. Burak Elmas için sözlerini tutamadilar diye daha yönetimlerinin 2. ayında söylemişler, o da yok. Haluk Yürekli Terim gitmeli demiş gönderilmeden 2 hafta önce, var mı? Yok. İçi boş yaftalamalar ve yalan dolan sadece.

Neyse herkes kendi dunyasinda takilsin. Samimi bir niyet umup cevap vermek benim hatam.

Bir Galatasaray taraftarinin haber alabilecegi en iyi kaynak bunlar şu an. Aksini iddia eden de buyursun daha iyisi kimse söylesin.

Klasik. Hakikat umrumda degil mesele benim dedigim olsun kafası.

Ne yalan söylemişler? O yazmıyor. Burak Elmas için sözlerini tutamadilar diye daha yönetimlerinin 2. ayında söylemişler, o da yok. Haluk Yürekli Terim gitmeli demiş gönderilmeden 2 hafta önce, var mı? Yok. İçi boş yaftalamalar ve yalan dolan sadece.

Neyse herkes kendi dunyasinda takilsin. Samimi bir niyet umup cevap vermek benim hatam.

Bir Galatasaray taraftarinin haber alabilecegi en iyi kaynak bunlar şu an. Aksini iddia eden de buyursun daha iyisi kimse söylesin.
Bu forumda 7/24 hiç bir haberi kaçırmayan insanlar var. Nelerin yalan nelerin doğru olduğunu tespit edebilecek kadar çok veriyi elinde bulunduranlar da... Keza kulübe yakın olan insanlar da... O yüzden izle, tatmin ol ve keyfini çıkar. Bir şeyleri pazarlama çabasına gerek yok kanımca.

1500 tane yalan haber yapıp 50 tane doğru haber yapınca gazeteci oluyorsun sonuçta bu ülkede.

3-5 sene önce kurtulduk diye bayram ettiğimiz adamı kurtarıcı diye bekliyoruz şu an:ROFLMAO:
düştüğümüz vaziyetin özeti.

ama daha iyi bir aday da yok malesef.

Geri
Üst Alt