Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddiyetsizlik.İşte peşkeş değil ama... tadında bir konuşma yaptı mizacı öyle olduğu için
Bir yandan şunu da kabul etti: projeyi kendimizin yapması daha riskli, fakat Galatasaray markası bu riskin altından rahatlıkla kalkar dedi ki haklı bence
Nasıl yani?Ciddiyetsizlik.
Mantıklı geldiSüheyl'den 6 ayda kurtulabiliriz ama Dursun rahat 2 sene yapışır koltuğa.
Söz konusu Galatasaray'ın yararına ise bu konuda aslında böyle ama, adı böyle değil tarzı cümleleri mizaca bağlamayı uygun bulmuyorum. Neyse onu söylemesi lazım. Kibarlık falan yapılacak konu değil. Ya sezon bitince ve senin işin bitince çatır çatır konuşursun, ya da hiç konuşmamalı diye düşünmekteyim.Nasıl yani?
Yani sonuçta peşkeş farklı bir şey, daha az teklif veren bir firmaya verip farkı ceplemek gibi bir durum yok ortada, onu vurguladıSöz konusu Galatasaray'ın yararına ise bu konuda aslında böyle ama, adı böyle değil tarzı cümleleri mizaca bağlamayı uygun bulmuyorum. Neyse onu söylemesi lazım. Kibarlık falan yapılacak konu değil. Ya sezon bitince ve senin işin bitince çatır çatır konuşursun, ya da hiç konuşmamalı diye düşünmekteyim.
Doğrusu da bu zatenMantıklı geldi
Erden Timur: "Florya konusun tüm Galatasaraylıların göz bebeği bir konu. Güncel rakamlara göre buralarda çevrede ne desem siyasetin içine girecek ama kendimiz mi yaparak yoksa kat karşılığı mı konusu var. Kendin yaptığında daha fazla kar edersin. Galatasaray fazla kazanır."Yani sonuçta peşkeş farklı bir şey, daha az teklif veren bir firmaya verip farkı ceplemek gibi bir durum yok ortada, onu vurguladı
Bir firmaya yaptırınca Galatasaray daha az kazanır ama risk de daha düşük olur dedi, bence böyle olmamalı dedi, fakat peşkeştir dese işin içine bir de ihale çakallıkları hanutçuluk vs. giriyor
Fikrini burada açıkça söylemiş işteKendin yaptığında daha fazla kar edersin. Galatasaray fazla kazanır
ünal sıkıyordur yine.ünal olmasa süheyl derdim
Bu projesi yok olayı bana başka bir şeyi hatırlattı ya neysekaçırılan bir noktada var
Süheyl Batum'un politikası şu ana kadar sadece karşı tarafa "bunu şunu yanlış yapıyorsunuz" şeklinde.
kendi projesi-X konuyu ele alması vs tarzı EK bir şey henüz yok ortada bu arada.
o da tatsız bir durum.
parayla herşey cözülse fb işi yürütürdüAbiler Ünal vizyonlu adam bulur getiriri para var adamda
Ünal ın zararı yok bize
Ünal korkutuyor beni. İlk işi yabancı sportif direktör falan getirip Okan'ı yemek olur.Doğrusu da bu zaten
Bir de Süheyl Batum istese de Florya'yı yiyemez artık geliş şeklinden ötürü, ama Tostos anında ham yapar