GSC Anket Dursun Özbek mi Süheyl Batum mu?

Hangi Yönetim?

• Kullanılan toplam oy
    139
  • Anket kapatılmış .
Bay Batum eğer ekibine sn Timur'u dahil edebilirse seçimi kazanır. Diğer türlü Dursun bey kazanacaktır.

İşte peşkeş değil ama... tadında bir konuşma yaptı mizacı öyle olduğu için

Bir yandan şunu da kabul etti: projeyi kendimizin yapması daha riskli, fakat Galatasaray markası bu riskin altından rahatlıkla kalkar dedi ki haklı bence
Ciddiyetsizlik.

Rahmetli Mustafa Cengiz bey sırf rakibi Dursun diye kazanmıştı zamanında. O yüzden Süheyl bey 😅

ghrhuazwwaalbmw.png

Söz konusu Galatasaray'ın yararına ise bu konuda aslında böyle ama, adı böyle değil tarzı cümleleri mizaca bağlamayı uygun bulmuyorum. Neyse onu söylemesi lazım. Kibarlık falan yapılacak konu değil. Ya sezon bitince ve senin işin bitince çatır çatır konuşursun, ya da hiç konuşmamalı diye düşünmekteyim.

Söz konusu Galatasaray'ın yararına ise bu konuda aslında böyle ama, adı böyle değil tarzı cümleleri mizaca bağlamayı uygun bulmuyorum. Neyse onu söylemesi lazım. Kibarlık falan yapılacak konu değil. Ya sezon bitince ve senin işin bitince çatır çatır konuşursun, ya da hiç konuşmamalı diye düşünmekteyim.
Yani sonuçta peşkeş farklı bir şey, daha az teklif veren bir firmaya verip farkı ceplemek gibi bir durum yok ortada, onu vurguladı

Bir firmaya yaptırınca Galatasaray daha az kazanır ama risk de daha düşük olur dedi, bence böyle olmamalı dedi, fakat peşkeştir dese işin içine bir de ihale çakallıkları hanutçuluk vs. giriyor

Yani sonuçta peşkeş farklı bir şey, daha az teklif veren bir firmaya verip farkı ceplemek gibi bir durum yok ortada, onu vurguladı

Bir firmaya yaptırınca Galatasaray daha az kazanır ama risk de daha düşük olur dedi, bence böyle olmamalı dedi, fakat peşkeştir dese işin içine bir de ihale çakallıkları hanutçuluk vs. giriyor
Erden Timur: "Florya konusun tüm Galatasaraylıların göz bebeği bir konu. Güncel rakamlara göre buralarda çevrede ne desem siyasetin içine girecek ama kendimiz mi yaparak yoksa kat karşılığı mı konusu var. Kendin yaptığında daha fazla kar edersin. Galatasaray fazla kazanır."

Benden bu kadar hocam. :)

Kendin yaptığında daha fazla kar edersin. Galatasaray fazla kazanır
Fikrini burada açıkça söylemiş işte

Peşkeş dese şöyle bir ima da oluyor: X inşaat kat karşılığı için 450m verdi, ama Dursun Y inşaat ile 350m'ye anlaştı

Peşkeş meselesi farklı dedi ki haklı. Ha bence Dursun net peşkeş peşinde ama bu tabii ki sadece hissiyat. Ortada teklifler vs. yokken peşkeş dese hoş olmazdı hatta hukuken iftira olurdu

kaçırılan bir noktada var

Süheyl Batum'un politikası şu ana kadar sadece karşı tarafa "bunu şunu yanlış yapıyorsunuz" şeklinde.

kendi projesi-X konuyu ele alması vs tarzı EK bir şey henüz yok ortada bu arada.

o da tatsız bir durum.

kaçırılan bir noktada var

Süheyl Batum'un politikası şu ana kadar sadece karşı tarafa "bunu şunu yanlış yapıyorsunuz" şeklinde.

kendi projesi-X konuyu ele alması vs tarzı EK bir şey henüz yok ortada bu arada.

o da tatsız bir durum.
Bu projesi yok olayı bana başka bir şeyi hatırlattı ya neyse

Geri
Üst Alt