GSC Anket Dursun Özbek mi Süheyl Batum mu?

Hangi Yönetim?

• Kullanılan toplam oy
    139
  • Anket kapatılmış .
Süheyl Batum ile zaman kazanabilirsek(Erden Timur dönene kadar), Süheyl Batum olsun. Dursun Özbek ekonomik konularda hiç güven vermiyor. 2 senedir zerre sahip çıkmadı takıma. Sırf kendi çıkarları için başkan olmuşa benziyor. Kim bilir Koç grubu ile ortak işleri de vardır.

70-80 yasina gelmis adamlarin bu kadar ac gozlu olmasini hos karsilamiyorum.

Ünal korkutuyor beni. İlk işi yabancı sportif direktör falan getirip Okan'ı yemek olur.
Şu an gücü yetmez ama öyle bir şeyi kesin ister maalesef. Conte Mourinho falan boşta yanıp tutuşuyodur onları getirmek için örneğin. Yine de Okan hoca FT gibi değil Ünal Aysal'la papaz olmaz

En azından Florya'dan olmayız öyle düşün. Bir de Aysal sıçsa bile koltuğa yapışmaz, küfür kıyamet eleştiri olunca tüyer. Olan paracıklarımıza olur. O esnada Okan Buruk'u hemen tekrar getirebiliriz hain MT adama çökmezse

Şu an gücü yetmez ama öyle bir şeyi kesin ister maalesef. Conte Mourinho falan boşta yanıp tutuşuyodur onları getirmek için örneğin. Yine de Okan hoca FT gibi değil Ünal Aysal'la papaz olmaz

En azından Florya'dan olmayız öyle düşün. Bir de Aysal sıçsa bile koltuğa yapışmaz, küfür kıyamet eleştiri olunca tüyer. Olan paracıklarımıza olur. O esnada Okan Buruk'u hemen tekrar getirebiliriz hain MT adama çökmezse
florya gitmez evet ama aysal yapacagı islerle florya kadar parayı goturur bankalar birliginden cıkmakta imkansız hale gelir

sportif başarıda gelmezse oyuncularda cöp olur

iyi giden havayı sizin yüzünüzden kaybedecegiz

Ne futbolu sportifi kardeşim florya elden gidiyor

florya gitmez evet ama aysal yapacagı islerle florya kadar parayı goturur bankalar birliginden cıkmakta imkansız hale gelir

sportif başarıda gelmezse oyuncularda cöp olur

iyi giden havayı sizin yüzünüzden kaybedecegiz
İyi giden havayı Dursun bozdu

Biz en erken ne zaman olumluya döndürürüz derdindeyiz

Florya'dan gelecek para 600-700m dolar. O parayı Aysal bile anca 4-5 sezonda yer

Erdensiz Dursun şu seviyelere düşürür bizi

1715444981346.png

İkisi de kötü bu yüzden ya en az kötü olanı ya da iyi olabilme ihtimali üzerinden tercih yapıcaz

Dursun seçilirse erden kesin olmayacak bu net,kötü gidişte istifa etmez,mehmet özbekle cenk ergün aktif olur,florya elden yok parasına gidecek ve geri dönüşü de olmayacak

Süheyl kazanırsa en azından başarısızlıkta direnemez 1.sene sonu tekrar seçime gitmek zorunda kalır,florya elden gitmemiş olur,aysal sebebiyle yine iyi transferler yapılabilir,erden belki ikna edilip sportif aşde devam edebilir

Süheyl bence başkan olacak doluluğa sahip değil ama kötü gidişatta maximum 1 sene kaybederiz,dursunda ise hem 1-2 seneyi hem de floryayı kaybetmiş oluyoruz

Mecburen süheyl

İkisi de kötü bu yüzden ya en az kötü olanı ya da iyi olabilme ihtimali üzerinden tercih yapıcaz

Dursun seçilirse erden kesin olmayacak bu net,kötü gidişte istifa etmez,mehmet özbekle cenk ergün aktif olur,florya elden yok parasına gidecek ve geri dönüşü de olmayacak

Süheyl kazanırsa en azından başarısızlıkta direnemez 1.sene sonu tekrar seçime gitmek zorunda kalır,florya elden gitmemiş olur,aysal sebebiyle yine iyi transferler yapılabilir,erden belki ikna edilip sportif aşde devam edebilir

Süheyl bence başkan olacak doluluğa sahip değil ama kötü gidişatta maximum 1 sene kaybederiz,dursunda ise hem 1-2 seneyi hem de floryayı kaybetmiş oluyoruz

Mecburen süheyl
İşin sportif yönünü bi kenara bırakıyorum finansal yönünden bu kadar rahatlamışken başarılıyken

borc yükünü hafifletmek icin bizim 1 sene kaybedecek vaktimiz yok

Kerhen Dursun Özbek. En büyük sebebi de Rezan. O herifin olduğu ortamda kavga ve kaos eksik olmaz. Şovmenin teki. Florya konusunda mevcut yönetimin ensesinde boza pişirilmeli. Kafasına göre takılamamalı kimse, ona katılıyorum.
Noktasına virgülüne kadar imza...

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkisi de boş bence, çok uzun ömürleri olmaz en ufak başarısızlıkta giderler. Florya yalan olmasın yeter bu süreçte maksimum faydayi kim sağlayabilirse o

Geri
Üst Alt