GSC Anket Dursun Özbek mi Süheyl Batum mu?

Hangi Yönetim?

• Kullanılan toplam oy
    139
  • Anket kapatılmış .
Keşke 3'ncü bir başkan adayı çıkabilseydi Erden Timur'u da alıp yola devam etseydi Eşref Hamamcıoğluna bile razı hale getirdiler.

Açıkçası Erden Timur'u kaybetmemek gerek onun uğruna kim kaybedilecekse kaybedilmeli...

Tribün Erden diye inlemeli kalan maçlarda hangisi ikna ederse o olsun. Ama ben Dursun başkanın ayağına sıktığını karşı tarafın alacağını düşünüyorum artık.. Florya projesi fazlasıyla kaşınacak Erden beyin açıklamalarından sonra.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 gün önceye kadar burada bile oylarda 11'e 2 Dursun Özbek öndeydi insanlar gerçeği öğrendikçe dönecektir gerçeklerinde er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu var.
dursunu burda isteyen zaten yoktu erden var diye millet dursunu istiyor

twitterda dursunu istiyor ama mıllet

Akp mi yeni refah mi gibi bi soru cevap vermiyorum

Tarafımız belli

images

En büyük Dursuncu Sen misin ben miyim bilemedim
başarısız olan herkes gider

dursuna şans verilmesi taraftarıyım sırf okan icardi uyum falan bozulmasın diye

diger taraf gelince yabancı td falan sacmalarlar tad kacar 2 sene başarısızlıgı kaldıramam

başarısız olan herkes gider

dursuna şans verilmesi taraftarıyım sırf okan icardi uyum falan bozulmasın diye

diger taraf gelince yabancı td falan sacmalarlar tad kacar 2 sene başarısızlıgı kaldıramam
Aynen eğer sivarsa bende vazgeçerim ama millet kaosu yarattı. Daha iyisi olsa ona donebilirdim ama Süheyl showmeni değil o

Aynen eğer sivarsa bende vazgeçerim ama millet kaosu yarattı. Daha iyisi olsa ona donebilirdim ama Süheyl showmeni değil o
kukla başkan gelmesinden kimse korkmuyor

süheyl baskan olur yarın cıkıp ali kocla yan yana barış pozları verirse burda kahrımdan ölürüm

dursun suan kanlı bıcaklı o kadar yüzsüz degildir

3 ay sonra dursuna ilk sovecek adamlarin ongorusuzluk sebebiyle dursun yalakaligi yapmasi komik gorunuyor :asd:
sen 2 sene başarısızlıgı kabullenebiliyosun ama ben kabullenemıyorum heralde tek fark bu

aliyi sampiyon yapmadan gondermemız gerek

2 sene başarısız olursak ortada ne okan kalır ne iyi topcu başa döneriz

şuan rüzgar arkamızdayken dursun devam etmek demekten baska caremız kalmıyor

ha dursun en ufak ihanetinde tekmeyi yemelidir

Geri
Üst Alt