Eren Arslan
10 Numara!
- 22 Haziran 2009
- 15.735
- 4.332
- 2.278
Yanarak ölmek vs. Boğularak ölmek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de öyle mi acaba diye şüpheye düştüm. Ama internetten geçmiş açıklamalarına bakınca tam tersi olduğunu anladım. Ali Koç ile ilgili Galatasaray taraftarının tercümanlığını yapmış.Ali Koç sevdalısı Süheyl yürüsün gitsin
@Melih SönmezBen de öyle mi acaba diye şüpheye düştüm. Ama internetten geçmiş açıklamalarına bakınca tam tersi olduğunu anladım. Ali Koç ile ilgili Galatasaray taraftarının tercümanlığını yapmış.
Aynen öyleAkp mi yeni refah mi gibi bi soru cevap vermiyorum
Firat develioglunu destekliyorum secimi iptal ettirsinAynen öyle
Batum seçilsin de diyemiyor insan
Ben Dursun inşallah seçilmez diyorum
Firat develioglunu destekliyorum secimi iptal ettirsin
dursunu burda isteyen zaten yoktu erden var diye millet dursunu istiyor3 gün önceye kadar burada bile oylarda 11'e 2 Dursun Özbek öndeydi insanlar gerçeği öğrendikçe dönecektir gerçeklerinde er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu var.
Akp mi yeni refah mi gibi bi soru cevap vermiyorum
başarısız olan herkes giderEn büyük Dursuncu Sen misin ben miyim bilemedim
Aynen eğer sivarsa bende vazgeçerim ama millet kaosu yarattı. Daha iyisi olsa ona donebilirdim ama Süheyl showmeni değil obaşarısız olan herkes gider
dursuna şans verilmesi taraftarıyım sırf okan icardi uyum falan bozulmasın diye
diger taraf gelince yabancı td falan sacmalarlar tad kacar 2 sene başarısızlıgı kaldıramam
kukla başkan gelmesinden kimse korkmuyorAynen eğer sivarsa bende vazgeçerim ama millet kaosu yarattı. Daha iyisi olsa ona donebilirdim ama Süheyl showmeni değil o
sen 2 sene başarısızlıgı kabullenebiliyosun ama ben kabullenemıyorum heralde tek fark bu3 ay sonra dursuna ilk sovecek adamlarin ongorusuzluk sebebiyle dursun yalakaligi yapmasi komik gorunuyor![]()