GSC Anket Dursun Özbek mi Süheyl Batum mu?

Hangi Yönetim?

• Kullanılan toplam oy
    139
  • Anket kapatılmış .
Erden Timursuz, Dursun başkan yeni bir şok daha yaşarsa şaşırmam.

Resim

dursun ozbeke guvenim azaldi. eger bu mehmet ozbek dedikodulari dogruysa suheyl batum derim.

An itibarıyla %51 Süheyl Batum gelmeli diyorum Erden Timur'la fikir ayrılığına düşen bir insanın başarılı olma şansı yok.

Süheyl Batumun yerinde olsam yarın Erden Timur ile görüşme ayarlarım ve Aysal'dan uzak dururum
Aysal egolu bir insan olmasa aslında iyi bir yöneticiydi Erden Timur'la çok iyi anlaşabilirdi ama ne yazık ki egolu 2 gün sonra zarar verebilir.

Kesinlikle Aysal yerine Erden Timur olmalı böylelikle insanlar Dursun Özbek'i değil Erden Timur'a güvendiklerini net gösterir seçimde Dursun Özbek bir kez daha rezil olur.

Süheyl’in ekip çok suratsız ve enerjisi düşük. Dursun gidip Mehmet Özbek’i sportif aş’ye falan koymazsa kendisine bir şans vermeyi yeğlerim. Sırf Erden yok diye karşı tarafı desteklemek biraz nankörlük, şuana kadarki başkanlığına kötü denemez.

Dursun Özbek'e ilk fırsatta muhabirler Sportif A.Ş için planlarını sormalı
Bu meseleyi gün yüzüne çıkartmadıkça Dursun Özbek oyalama taktiği ile seçim gününe ulaşır
Daha GK üyelerinin birçoğunun olanlardan bihaber olduğunu düşünüyorum

Dursun Özbek'e ilk fırsatta muhabirler Sportif A.Ş için planlarını sormalı
Bu meseleyi gün yüzüne çıkartmadıkça Dursun Özbek oyalama taktiği ile seçim gününe ulaşır
Daha GK üyelerinin birçoğunun olanlardan bihaber olduğunu düşünüyorum
sampiyon olana kadar muhabirler bizimkılere ilişmesin

sampiyon olduktan sonra tüm taşlar dökülsün vsler başlasın

erden timur, aysal ve rezan gibi egolu şahıslarla asla geçinemez o yüzden dursun

Erden Timur yoksa, Dursun Özbek yönetimi benim için bir şey ifade etmiyor. Geçmişten acı tecrübeler var bu konuda.

Süheyl Batum yönetimi içinse kulübün siyasetle fazla iç içe girmesinden endişe ediyorum. İster iktidar yanlısı olsun ister muhalif, siyasetle iç içe isimler bana göre kulübe zarar verir.

İki ihtimal de tedirgin edici. İki aday da pek içime sinmiyor açıkçası.

Dursun Özbek bugüne dek Galatasaray’a sahip çıkmadı ve çıkılmasına müsade etmedi. Yoğun baskılar sonrası zorla bir iki etkisiz söylemde bulundu. Adamın projelerden başka bir derdi yok. Nedir bu projesi hevesi Galatasaray kıtır kıtır doğranır iken? Florya olmasa başkan olmazdı bile. Geçmişi de sabıkalı. Kulübü icraya verecek kadar seviyor. Rivayı hiç etti. Kulübü talan etmekten çekinecek biri değil. Truva olarak Galatasaray’ın başına yerleştirildiğine dair şüphe duyuyorum. Gizli ajandası Galatasaray’ın mallarını hiç edip patronlarına rant sağlamak olabilir.

Seçilmesinin çok sakıncalı olduğunu düşünüyorum.

Hatta E. Timur’un sırf Dursun seçilmesin diye bırakacağını düşünüyorum ki, bu Erden beyden çok akıllıca bir hareket. Erden Timur Dursun’un seçilmesini engellemek istiyor belli ki. Gizli ajandasını devreye sokmasın diye.

Geri
Üst Alt