Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alınanları görüyoruz. Bu teknik ekip ve yönetim o genç gelecek muhabbetine hiç girmesin bence. Cuesta Jellert filan gibi çöp demek istemiyorum ama nasıl tabir edicem bilemedim bir dünya paraya transfer ettiler. Bunlar o işi yapmasın bir zahmet75 milyon euroyu sadece bir adama bağlayıp osimhen'e vermek mi yoksa 75 milyona sara tarzı potansiyelli ileride yüksek kar edeceğin 3 adam almak mı? örneğin sağ kanat-sol kanat-10 numara transferi yapıp forvette icardi-morata ikilisine güvenmek mi?
Bu veya benzeri bir sürü fikir türetilebilir. Yeterki yapılmak istensin. Oshimen kalmak istiyosa kulübü zora sokmayacak bir yöntem ile alınması belkide Galatasaray a yapılacak en büyük iyilik olur. Zor olur evet ama olmaz deyip kestirmek en yanlış şey. Bide şunu düşün. Oshimen kabul etse şuan fener devre arası almıştı. O parayı vereceklerdi. Biz çok dizimizi döveriz kalmak isteyipte almazsakBu konu özelinde kulübümüz yetkililerine bir tavsiyem var. Galatasaray'lı zengin bir işadamına Osimhen'in bonservisi karşılığında Osimhen'in formasının Osimhen yazısı yerinin altına (yani forma numarası altı olabilir) aynı karakterlerle şirketinin veya isminin yazılması hakkı versinler. Ya da maskesine.
Örneğin Bahattin Demirbilek Türkiye'nin en zengin adamı. Ona bu projeyi sunsunlar. 65 milyon Euro milyarlarca eurosu olan bir adam için çok büyük paralar değil. Ayrıca bu sayede o kişiye harika bir bilinirlik sunan bir reklam hakkı verilmiş olur.
Sonraki başkanımız hayırlısıylaErden Timur'a ne tesekkur etsek az. Bu akli sunan ve startini veren odur.
Kimsenin hakkini yememek lazim tabide- bir seyleri degistiren adam o
Kendisine büyük başkan mı diyecez şimdi.