- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.367
- 5.998
kimi tutuyon ahbap
herfler belli olsun da ona göre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimi tutuyon ahbap
Beğendiğim aday yok . Okani da istemiyorum . Nuri şahin gelsin yerli . Yabancı torrent devam
Öyle biri var mı?Ünal aysal vardı oda aday olmuyor.Duzgun bir baskan adayi istiyorum.
Ortaya cikacak "ne o les les isimler Galatasaray baskanligi icin konusuluyor , baskanlik makaminin birkac gomlek buyuk gelecegi adamlar liste hazirliyor. Galatasarayimiza yakismayan bu gulunc duruma dur demek uzere baskanliga adayligimi koyuyorum."
diyip masaya vuracak bir baskan..
Unal Aysal artik bizi sadece reklam amacli kullanan bir parazit desem hak verir miniz renkdas?Öyle biri var mı?Ünal aysal vardı oda aday olmuyor.
Reklam amaçlı kullanıyor olabilir ama başkan olmamasına hak veriyorum,aşırı fanatik olmak lazım hem para hem zaman harcamak için.Unal Aysal artik bizi sadece reklam amacli kullanan bir parazit desem hak verir miniz renkdas?
Reklam amaçlı kullanıyor olabilir ama başkan olmamasına hak veriyorum,aşırı fanatik olmak lazım hem para hem zaman harcamak için.
81 yaşına geldi zaten bu dönemde aday olmadı,bundan sonra medyada Galatasaray ile anılmaz umarım abi.Taraftarla dalga geçer gibi açıklamalar yapmasın bence gittikçe azalan sempatisini yitirmeye başladı artık çünkü
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gittikce azalan sempatisini mi?Taraftarla dalga geçer gibi açıklamalar yapmasın bence gittikçe azalan sempatisini yitirmeye başladı artık çünkü
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
istemem onla gelcek şampiyonluğu. olduğu yerde sağolsun. gs a bulasmasın bir daha mümkünse