Dursun Özbek Pazartesi Adaylığını Açıklayacak İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beğendiğim aday yok . Okani da istemiyorum . Nuri şahin gelsin yerli . Yabancı torrent devam

Hem Dursun, hem Apo, hem Terim ha. Kabus gibi, yandı gülüm keten helva. Bu şartlar altında Burak Elmas lütfen işi mahkemeye götür ve devam et.

¨Kötü günler bitti şimdi sırada daha kötü günler¨ sözünün vucut bulmuş hali bu.

Duzgun bir baskan adayi istiyorum.
Ortaya cikacak "ne o les les isimler Galatasaray baskanligi icin konusuluyor , baskanlik makaminin birkac gomlek buyuk gelecegi adamlar liste hazirliyor. Galatasarayimiza yakismayan bu gulunc duruma dur demek uzere baskanliga adayligimi koyuyorum."

diyip masaya vuracak bir baskan..
Öyle biri var mı?Ünal aysal vardı oda aday olmuyor.

Reklam amaçlı kullanıyor olabilir ama başkan olmamasına hak veriyorum,aşırı fanatik olmak lazım hem para hem zaman harcamak için.

Taraftarla dalga geçer gibi açıklamalar yapmasın bence gittikçe azalan sempatisini yitirmeye başladı artık çünkü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taraftarla dalga geçer gibi açıklamalar yapmasın bence gittikçe azalan sempatisini yitirmeye başladı artık çünkü

81 yaşına geldi zaten bu dönemde aday olmadı,bundan sonra medyada Galatasaray ile anılmaz umarım abi.

Dursun bile Aysal’dan daha başkandır ki dursun ölümü gösterip sıtmaya razı etmek deyiminde ki ölüm bence.

Şimdi mAli tabloya baktım son 10 sene 116.7 Milyon Euro transfer zararı yapmışız bilançoda bunun 71-72 milyon eurosu 2012-2013 ve 2013-2014 sezonu ve Sn. Aysal’a ait.

Sonra da yetki alamadım küstüm gidiyorum dedi.

gittikce azalan sempatisini mi?
yitirmeye mi başladı?

9C0FBDB1-BD88-4A29-8EE8-608DE822D82E.webp

Dursun Özbek başarı garantisi olmayacağı için o riske girmeyecektir başarısızlıkta tekrardan taraftarla ters düşme ihtimali epey yüksek gözüküyor. Metin Öztürk söylemlerinden sonra bence seçilmemesi gerek baya popülist söylemlere devam ediyor. Şu an en iyi aday Eşref Hamamcıoğlu olacağını düşünüyorum umarım yönetim listesi güçlü olur artık popülist değil gerçekçi bir başkana ihtiyacımız var.

Bekliyoruz bileklik reyiz.

Aday olmuyor diyorlar açıklama yapacakmış

yarında "yapma başkan galatasaryımız elden gidiyor" diye DÖ'ye çağrı yapan üyeler haberleri okuruz..

sıçıcam bizle ilgilnen bizle uğraşan medyaya - valla 2 yönetici çok ağır derecede ilgilensin şu işle. 2 - 3 kişiden falzasına haber servis eidlmesin ve bilinsin bu, başka yerden çıkan lafa inanmasın kimse. Haybeden prim peşinde herkes ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt