- 8 Eylül 2014
- 2.845
- 1
- 498
Hadi inşallah
tapatalk kullanılarak gönderildi
tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum iyice fm ci ergenlerin yerine döndü, hakaretler havada uçuyor işin kötüsüde modlar ergenler bu hakaretleri beğeni yarışına girmiş durumdalar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bomba resimleri falan acayip sıkılmaya başladım forumu seviyorum ama bu hareketler dellendiriyo ayıklasan ayıklayamazsın bunları bekleme yetileri yok
Artık allah ıslah etsin diyelim başka çare yok kafalarına göre at koştursunlar iki kupa mutluluk vermiyo adamlara yine bir şeyler buluyolar eleştircek ve en önemlisi dozu yok bunun mahalle ağzıBiolojik yaşlarını bilmem ama zeka olarak maalesef içler acısı bir durum var
Sent from my iPhone using Tapatalk
Garip bi durum hoca farklı başkan farklı konuşuyor
evet aynen gotzeyi kap gel başkanHiç birinin bizim Taraftarları bu kadar goth etmesini istememiştim... Hadi başgan göster kendini...![]()
Aslında aklıma 2 farklı durum geliyor.hamza hocaya bakma renktaş ne dediğini kendisi de bilmiyor sadece bir Şeyler saklayacağım diye kıvranıp duruyor... İnşallah böyle kıvranmaya değer futbolculardır...
Aslında aklıma 2 farklı durum geliyor.
Birincisi hoca transferi çok istiyor fakat kampa başlamadan oyuncuların moralini bozmak istemiyor.Mesela sağ bek transfer edildi Tarık kendini 3. planda görüp huzursuz olarak kampa gelmek istemiyor olabilir.
İkincisi başkan harcama yapmama konusunda Hocayı tembihledi hocada alttan alttan kadro iyi diyerek beklentiyi düşürmek istiyor.
Açıkçası birinci konu hakkında daha olumluyum.Belli yani hocanın açıklamalarından 6-7 transfer istediği sadece dile getiremiyor.Takviye yapıcaz demekle yetiniyor.
Forvet transferi hakkındaki açıklaması çok önemliydi.Burak'ı ileri itecek birini istiyorum demek Burak'tan daha iyi bir oyuncu gelecek ki Burak kendini geliştirmek zorunda kalacak demek.Birde vizyonsuz diyoruz da fazla ayıp ediyoruz.Dün Rıdvan dedi ki 100 m€ bütçen olsa her açığını kapatır ona göre oynarsın.Hoca bunu onayladı.Transfer bütçemiz düşük sanırım ona görede geniş alanda hareket ediyoruz