Dursun Özbek: "Pazartesi gününden itibaren bombaları patlatıyoruz"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok büyük laflar etmiş ve büyük ihtimal haftaya o bombalar bi tarafımızda patlayacak. tecrübesizliğinin ilk cezasını haftaya çekecek başkan.

Bekleyin ve görün gsc

Sent from my iPhone using Tapatalk

Forum iyice fm ci ergenlerin yerine döndü, hakaretler havada uçuyor işin kötüsüde modlar ergenler bu hakaretleri beğeni yarışına girmiş durumdalar.

Forum iyice fm ci ergenlerin yerine döndü, hakaretler havada uçuyor işin kötüsüde modlar ergenler bu hakaretleri beğeni yarışına girmiş durumdalar.

bomba resimleri falan acayip sıkılmaya başladım forumu seviyorum ama bu hareketler dellendiriyo ayıklasan ayıklayamazsın bunları bekleme yetileri yok

Biolojik yaşlarını bilmem ama zeka olarak maalesef içler acısı bir durum var

Artık allah ıslah etsin diyelim başka çare yok kafalarına göre at koştursunlar iki kupa mutluluk vermiyo adamlara yine bir şeyler buluyolar eleştircek ve en önemlisi dozu yok bunun mahalle ağzı

Hiç birinin bizim Taraftarları bu kadar goth etmesini istememiştim... Hadi başgan göster kendini... :D

hamza hocaya bakma renktaş ne dediğini kendisi de bilmiyor sadece bir Şeyler saklayacağım diye kıvranıp duruyor... İnşallah böyle kıvranmaya değer futbolculardır...
Aslında aklıma 2 farklı durum geliyor.

Birincisi hoca transferi çok istiyor fakat kampa başlamadan oyuncuların moralini bozmak istemiyor.Mesela sağ bek transfer edildi Tarık kendini 3. planda görüp huzursuz olarak kampa gelmek istemiyor olabilir.

İkincisi başkan harcama yapmama konusunda Hocayı tembihledi hocada alttan alttan kadro iyi diyerek beklentiyi düşürmek istiyor.

Açıkçası birinci konu hakkında daha olumluyum.Belli yani hocanın açıklamalarından 6-7 transfer istediği sadece dile getiremiyor.Takviye yapıcaz demekle yetiniyor.
Forvet transferi hakkındaki açıklaması çok önemliydi.Burak'ı ileri itecek birini istiyorum demek Burak'tan daha iyi bir oyuncu gelecek ki Burak kendini geliştirmek zorunda kalacak demek.Birde vizyonsuz diyoruz da fazla ayıp ediyoruz.Dün Rıdvan dedi ki 100 m€ bütçen olsa her açığını kapatır ona göre oynarsın.Hoca bunu onayladı.Transfer bütçemiz düşük sanırım ona görede geniş alanda hareket ediyoruz

hamza'nın söylemlerine bakılırsa sercan-bruma-amrabat hücumdaki yeni transferlerimiz.

stopere s.aziz alınır, merkezede bilal'i aldıgımıza göre. 2 as, 3 yedek, 5 transfer böylece tamamlandı.

Bir gazla verilen acıklamalar bunlar. Verdiği sözler altına ezilme, sözlerini tutma halinde de yıldızlasma olasılığına sahip bi baskan. Hayırlısı.

Aslında aklıma 2 farklı durum geliyor.

Birincisi hoca transferi çok istiyor fakat kampa başlamadan oyuncuların moralini bozmak istemiyor.Mesela sağ bek transfer edildi Tarık kendini 3. planda görüp huzursuz olarak kampa gelmek istemiyor olabilir.

İkincisi başkan harcama yapmama konusunda Hocayı tembihledi hocada alttan alttan kadro iyi diyerek beklentiyi düşürmek istiyor.

Açıkçası birinci konu hakkında daha olumluyum.Belli yani hocanın açıklamalarından 6-7 transfer istediği sadece dile getiremiyor.Takviye yapıcaz demekle yetiniyor.
Forvet transferi hakkındaki açıklaması çok önemliydi.Burak'ı ileri itecek birini istiyorum demek Burak'tan daha iyi bir oyuncu gelecek ki Burak kendini geliştirmek zorunda kalacak demek.Birde vizyonsuz diyoruz da fazla ayıp ediyoruz.Dün Rıdvan dedi ki 100 m€ bütçen olsa her açığını kapatır ona göre oynarsın.Hoca bunu onayladı.Transfer bütçemiz düşük sanırım ona görede geniş alanda hareket ediyoruz

Renktaşım ben de öyle düşünüyorum... Şimdi ne desin adam ya sabriyle olur mu sağ kanat Sabri iyi yedek attıktan cacık olmaz bakma takım çok iyi değil çoğunu göndereceğimde o kadar para yok mu desin... Vizyonsuz diyenler vizyonerler sayesinde bu sene çok transfer yapamayacağımızı hesaba katmıyorlar... Tipik taraftar mantığı bakkal hesabıyla oyuncu gönderir oyuncu alırlar... Menajerlik oyunlarıyla kendilerini Morinho zannederler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt