- 8 Eylül 2014
- 2.845
- 1
- 498
Nereden biliyorsun? Biz yönetim kurulu üyesi miyiz kikimin alınıp alınmayacağından her an haberdar olabiliyoruz?Medyadan başka kaynağımız mı var?Bomba da Aatıf yani hemde ne bomba !
tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nereden biliyorsun? Biz yönetim kurulu üyesi miyiz kikimin alınıp alınmayacağından her an haberdar olabiliyoruz?Medyadan başka kaynağımız mı var?Bomba da Aatıf yani hemde ne bomba !
Çok iyi laf sokuyon kardeşim![]()
ama ben hala transfer konusunda sabırlı olduğuma göre aşırı saçma bi laf sokma girişimi olmuş olsun renktaşım tekniğin iyi fakat biraz daha pratiğe ihtiyacın var sen git evde pratiğini arttır sonra gel yine laf sok bu sefer söz bozmıycam daha sonra belki baya gelişirsin 23 nisanda forum adminliğini sana veririz
![]()
![]()
![]()
![]()
sabahtan beri bir polo t_shirt bakıyorum nette xs bedenden başka kalmamış ! renk uyumu olmayan tasarım fakiri ürünler dolu her yerde ! UEFA kupasını aldığımız zamanda bu başarıyı paraya çevirememiştik ! sanırım bizim klüpte işler torpille yürüyor işin ehli olan iş başına getirilmiyor her alandaŞimdi başkanım saygım sonsuz. Ancak;
Taraftarın beklediği transferleri parasızlıktan almıyorsunuz. En azından Hamza Hoca öyle diyor.
Ama para için de daha formalar bile açıklanmadı. Şampiyon olduk doğru dürüst ürün çıkmadı.
Bir uzakdoğu turnesi ile belkide çok iyi gelir elde etmek varken daha takım bile belli değil.
Ayrıca bu takım şampiyon oldu ve yine bu takım ŞL de 4 lendi durdu. Yani bu takım iyi oynamıyor ve çok eksik var.
Ancak buna rağmen Hamza Hoca bal reklamındaki adam gibi TV TV gezip "Takımdan memnunum" mesajları veriyor.Şampiyon olduğumuz için takım da mı iyi yani.
Eğer Hamza Hocanın takımdan memnun olmasının sebebi lig şampiyonluğu ise o zaman tek hedef yine lig ,Avrupa'yı salla gitsin mi yoksa.
Yok eğer öyleyse Avrupa bizi seneye donunda sallar bilginize...
Senin gibiler iki kupa kazanmış hamzayı ve yönetimi sabırlı bi şekilde beklemeyip daha tranfer sezonu başlayalı 3 gün olmasına rağmen sallayıp durmak adamla dalga geçmek iki kupa kazanmasına rağmen kovulmasını beklemek hiçbirşeyi beğenmemek çok dolu çok anlamlı mesajlarınıza sebep oluyor dimi .tamamen boş bir post
Galatasaray zaten bir yıldızlar topluluğu