GSCimbom
Dursun Özbek, Perşembe Günü 14:00'te beIN Sports'ta!
S

Dursun Özbek, Perşembe Günü 14:00'te beIN Sports'ta! Sayfa 3

Sinan Bilgin ·

Cevap
198
Okunma
11,2K
Sayfa
3/10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek, beIN SPORTS'ta: "Soyunma odasına inmek benim tarzım değil. Kasımpaşa maçından sonra çok üzüldüm. Beklediğimiz bir oyun olmadı"
Özbek: "O üzüntüyle beraber, bu kulübün başkanı olarak, üzüntülerimi oyuncularla, teknik heyetle paylaşmak istedim."

Özbek: "İstenmeyen sonuçlar alındığında, bir yaptırım olması gerekiyor. Oyuncu kontratlarında bunlar yazıyor."

Özbek: "Sahaya çıkan futbolcu için maç başı para veriyorsak, yaptırımların uygulanması da doğal."

Özbek: "Ceza niye verilir? İnsanların hedefe giderken, ödül kadar cezanın da var olduğunu hissetmeleri gerekiyor."

puhahahaha

Bu bütün tdlere yeni sezonda beraberiz hocamızın arkasındayız dedi hepsi gitti yani sezon sonu Tudor yolcu

Özbek: "Sneijder, marka bir futbolcu. Bizimle 1 yıl daha kontratı var. Devam edecek misiniz, gidecek mi diyorlar. Böyle bir şey olur mu?"
Özbek: "Elbette ki yıldız futbolcularımızla devam etmek isteriz. Sneijder gayet de iyi oynuyor."

Özbek: "Bruma ile sözleşme yenilemek istiyoruz. 'Bruma Florya'nın tapusunu istedi' diye haberler çıkıyor. Florya'nın tapusunu ne yapacak?"
Özbek: "Kontrat uzatmak için görüşmeler devam ediyor. Bruma bizim için önemli bir oyuncu, dünya yıldızı adaylarından bir tanesi."

6-7 oyuncu transfer edecegiz <3
11e2f75c4e5eedd4bdbda4800c8fe91f.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt