GSC Haber Dursun Özbek: "Provakasyona geçit yok. Sahaya yabancı madde atmayacağız"

Bugüne kadar gerilimli derbileri genelde kaybettik. Göstermelik de olsa gerilimi tansiyonu düşürmeliyiz. Kazandıktan sonra naparsan yap.

Acundan herşeyi beklerim. Adamın kaybetmeye asla tahammülü yok. Zaten sıfırdan gelmiş, o yüzden gözü kara. Kenafir gözlü o kadar değil, havlar havlar susar. Bu öyle değil, çok tehlikeli.
Adam survivordaki zevkine maçlarda bile hile yapıyordu kazanmak için. Ya da oyun oynanırken yeni kural koyuyordu.
Her türlü pisliğe hazır olalım biz.

Derbinin kardeşlik havasında geçmesi için fenerbahçeli ve Galatasaraylı futbolcular seranomiye çıkınca sapı koparılmış gül yapraklarını fırlatalım..

tsubasa çizgi filmlerindeki finallerde hep böyle yapıyor taraftarlar. gül atıp sağ elimizi yumruk yapıp kaldıralım..

yaw ne kardeşinden bahsediyorsunuz siz ulan

bana fetöcü diyen onuruma şerefime laf uzatacak onun bunun çocukları benim kardeşim olamaz

yüreği yeten delikanlı varsa çıkıp sokakta suratımıza karşı söyleyecek,, yok öyle insanların şerefine kafalarına göre dil uzatmak

insan olan fblileri tenzih ederek konuşuyorum

BARDAK SULARI SATMADAN ONCE CATALLA 4 5 DELIK ACIN BU ONA MOMENTUM KAYBI YASATACAK. BUFECI ABILERI ETIKETLEYIN BU MESAJAA

Rakip mi daha tehditkar yoksa bizim taraftar mı diye sorsalar, ben de taraftardan yana oyumu kullanırım. Saçma sapan gerilime girmeleri bizi hep daha olumsuz etkiliyor. Aklımda taraftarın muhteşem olduğu tek bir maç var, o da şu Eboue, Elmander, Melo'nun attığı ve 3-1 kazandığımız maç. Hakikaten müthiş itici bir taraftar gücü vardı, o maç gibisi gelmedi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rakip mi daha tehditkar yoksa bizim taraftar mı diye sorsalar, ben de taraftardan yana oyumu kullanırım. Saçma sapan gerilime girmeleri bizi hep daha olumsuz etkiliyor. Aklımda taraftarın muhteşem olduğu tek bir maç var, o da şu Eboue, Elmander, Melo'nun attığı ve 3-1 kazandığımız maç. Hakikaten müthiş itici bir taraftar gücü vardı, o maç gibisi gelmedi.

Tam bütünleşmeyi görmüştük orda. Takım da taraftara itici güç olmuştu aynı zamanda öyle bi takım vardı.

Her geriye pasta aaa ooo uuu diye ses çıkıyor.. Kazanmamız gereken bir maç değil 6 puan farkı korusak da yeter.

Evinde yasanan yeni bir rezillik. sahayi iki bolmusler ki zuppeler rahat rahat taraftarimiza el kol hareketi yapsinlar.

O meşaleler nasıl girdi stada? Fenerli itler aranmadı mi?

Geri
Üst Alt