Dursun Özbek: “Şuanki kadrodan kimseyi satmayı planlamıyoruz takımımızın çok iyi bir omurgası var."

Erden gitti. Teşekkür ederiz. Okan war. Yerine Cenk Ergün war diyip geçemiyor bir türlü.

iyi ki sana kalmıyor. Adam Gs ye değil mevcut yönetime kırgın.
Yav gelen laflara yönetim arkasında durmadı diye kızmadı mi ? Ki kendisi zaten spor şubeyi yönetiyor.Fatih hoca da her yönetimle sorun yaşayıp işine devam ederdi -Ünal Aysal hariç- neden çünkü gsli o da biliyor taraftarın takımın sahibi olduğunu ve taraftar için kalıyor zaten hatta unal aysal döneminde gittikten sonra geldiğinde dedi ki söz veriyorum artık bu şekilde karar verip taraftarı üzmeyecegim diye.Taraftar erden timurun arkasında zaten kendi çıkıp söyle söyle oldu dese kamuoyu oluşturulup zaten halledilirdi her şekilde.Yoksa yönetime gelsen Mustafa cengiz kanserken bile dinlemeyip rezil ettiler adamı

Yav gelen laflara yönetim arkasında durmadı diye kızmadı mi ? Ki kendisi zaten spor şubeyi yönetiyor.Fatih hoca da her yönetimle sorun yaşayıp işine devam ederdi -Ünal Aysal hariç- neden çünkü gsli o da biliyor taraftarın takımın sahibi olduğunu ve taraftar için kalıyor zaten hatta unal aysal döneminde gittikten sonra geldiğinde dedi ki söz veriyorum artık bu şekilde karar verip taraftarı üzmeyecegim diye.Taraftar erden timurun arkasında zaten kendi çıkıp söyle söyle oldu dese kamuoyu oluşturulup zaten halledilirdi her şekilde.Yoksa yönetime gelsen Mustafa cengiz kanserken bile dinlemeyip rezil ettiler adamı
Gs Lisesi, taraftarı zerre umursamıyor ve çoğunluk onlar.

Çok kötü soru soruyorlar.
Sayın başkan transferleri son güne bırakacakmısınız
diye soru sorulur mu.

Bankalar birliği anlaşmasını bahane edip florya 'yı peşkeş çekecek. Adamın planı bu.

2 gün önce bankalar birliği anlaşması seçimden dolayı 1-2 hafta uzadı sorun yok diyordu, bugün florya işine bağlı diyor.

eee sponsorluklar 3-5 de olsa diğer sattıklarımızdan gelenler ve CL parasına ne oldu o zaman?
CL parası devre arasından sonra yatıyor diye biliyorum. Sponsorların para da transfere gitmiştir diye tahmin ediyorum sezon başında.

Geri
Üst Alt