Dursun Özbek: "TFF ve MHK'yı tebrik ediyorum. Çok güzel bir oyun hazırlanmış"

Yukarıda yazdım.

İsteseler ilk yenen golümüzü iptal ederlerdi Sallai'yi biri itti taç çizgisinde, tekrarı gösterilmedi, o pozisyon yerine 2 pozisyon incelendi.

Emin değildim şimdi izleyince iyice emin oldum. Net faulmuş. Topun kontrolünü de alamadık yani VAR iptal etmeliydi.

Başkan ve yönetim silik ise gidecekler. Gitsinler kendi şirketlerinde silik olarak devam etsinler, Allah'ına yakın G.Saray'a ırak olsunlar.
tff baskanı ve bizim baskan olacak herif ikiside aynı yolun yolcusu iktidarın adamları asla brbirlerini ısırmazlar hatta eminim biryerlerde ortak çıkar ilişkileri vardır

yönetim zaten rezalet bir tane bile sorumluluk alıp isyan edecek böyle baskanmı olur deyip konusacak erden gibi adam yok ki zaten erden de bunları gördü iktidar yalaması bir başkan görünce dayanamadı adam
fener tarafı bize okadar çok koz veriyor ki bazen gülüyorum 1 tane saglam yöneticimiz olsa bunları rezilrüsva ederiz hakem konusu tff konusu var konusu fetö konusu

kaç tane yönetim kurulu üyesi var aralarında bir ünal aysal adnan öztürk cesareti olan yok

ama dursuna extra öfkeliyim ,erden gibi bir adamı yedigi için sırf kend menfaatleri için

tff baskanı ve bizim baskan olacak herif ikiside aynı yolun yolcusu iktidarın adamları asla brbirlerini ısırmazlar hatta eminim biryerlerde ortak çıkar ilişkileri vardır

yönetim zaten rezalet bir tane bile sorumluluk alıp isyan edecek böyle baskanmı olur deyip konusacak erden gibi adam yok ki zaten erden de bunları gördü iktidar yalaması bir başkan görünce dayanamadı adam
fener tarafı bize okadar çok koz veriyor ki bazen gülüyorum 1 tane saglam yöneticimiz olsa bunları rezilrüsva ederiz hakem konusu tff konusu var konusu fetö konusu

kaç tane yönetim kurulu üyesi var aralarında bir ünal aysal adnan öztürk cesareti olan yok

ama dursuna extra öfkeliyim ,erden gibi bir adamı yedigi için sırf kend menfaatleri için
Erden mevzusundan sonra bunu seçenlerin de Allah belasını versin.

Erden Timur mevzusundan sonra aslında futbol ile ilişiğimi en azından bir süreliğe kessem iyiydi. Kesemedik işte kesemiyoruz serde Galatasaraylılık var. Ama Dursun denen basiretsiz herif bunu da başaracak herhalde. Güzel yanak okşattığı gibi taraftarı da güzel soğutuyor. Aferin ona.

Yabancı hakem gelmeden maçlara çıkmıyoruz diyeceksin bu kadar basit

Kaleye topu vuramıyoruz, hakem ne yapmış olursa olsun bu maç puan kaybı hakemle ilgili değil bence.
2 net penaltı 1 iptal edilmesi gereken gol. En az 4-1 oldu sana. Evet takım bugün bitiricilikte kötüydü organize olamadı yanliş oyuncu tercihleri vardı ama 10 pozisyona girdi yinede. Ne olcaktı ki 10 - 2 mi yenecektik. 4-1 bitecek maçtı kimse de ne kaçanı ne oyun planını konuşacaktı. 4-1 bitecek maç hakemle ve var ile 2-2 yapıldı. Eleştirelim takımı hocayı eyvallah ama bugün kayıp puan hakemlerden dolayı.

Ben yönetimi eleştiriyorum. Galip geldiğimiz bir çok maçta aleyhimize hakem hataları var kimse ses çıkarmadı kazandık diye. Adamlar bir sürü algı yapıyo yok yapı yok sarı kart verilmiyo filan sen çıkıp rakibin lehine yapılan hataları hiç konuşmuyosun olayı kabullenmiş gibi. Sonuç bugün konuş sabaha kadar kimsenin umrunda değil şuan ellerini ovuşturuyolar plan tuttu diye.

Hocaya da iki eleştiri. Allah aşkına en son Bodrum macında Barış Yunus Salai felaket bir dizilimdi. Neden ısrar edersin ki. Sara yı neden çıkartırsın bide...

2 net penaltı 1 iptal edilmesi gereken gol. En az 4-1 oldu sana. Evet takım bugün bitiricilikte kötüydü organize olamadı yanliş oyuncu tercihleri vardı ama 10 pozisyona girdi yinede. Ne olcaktı ki 10 - 2 mi yenecektik. 4-1 bitecek maçtı kimse de ne kaçanı ne oyun planını konuşacaktı. 4-1 bitecek maç hakemle ve var ile 2-2 yapıldı. Eleştirelim takımı hocayı eyvallah ama bugün kayıp puan hakemlerden dolayı.

Ben yönetimi eleştiriyorum. Galip geldiğimiz bir çok maçta aleyhimize hakem hataları var kimse ses çıkarmadı kazandık diye. Adamlar bir sürü algı yapıyo yok yapı yok sarı kart verilmiyo filan sen çıkıp rakibin lehine yapılan hataları hiç konuşmuyosun olayı kabullenmiş gibi. Sonuç bugün konuş sabaha kadar kimsenin umrunda değil şuan ellerini ovuşturuyolar plan tuttu diye.

Hocaya da iki eleştiri. Allah aşkına en son Bodrum macında Barış Yunus Salai felaket bir dizilimdi. Neden ısrar edersin ki. Sara yı neden çıkartırsın bide...
Burası Türkiye, burada hiçbir zaman bu işler düzelmez. Sadece futbol ile ilgili bir konu da değil. Bu maçı hakemin etkisi olmasa da rahat kazanırdık diyorum.

Burası Türkiye, burada hiçbir zaman bu işler düzelmez. Sadece futbol ile ilgili bir konu da değil. Bu maçı hakemin etkisi olmasa da rahat kazanırdık diyorum.
Hakemin etkisi olmasa evet rahat kazanırdık. Hakemin serefsizliği ile kaybettik. Oyuncuların günahı yok kaçanlara rağmen. Hakem delirtti sahada onları çünkü. Resmen psikolojik savaş verdiler

Yahu iki kelime edeceksin, onu da edemiyorsun. Bizi sinirden gebertiyorsun. TFF başkanı denen herife; 'Bizim oylarımızla oraya geldin, sana oy vermeyenlerin köpekliğini yapıyorsun, in ordan aşağıya' diyeceksin. Ha diyemiyorsan ya koltuğunu bırakacaksın ya da diyebilen birilerini bulacaksın. Bu kadar basit.

Daha ne yapsın yahu, ana avrat düz mü gitsin. Bence gayet iyi konuştu... Başkana bindirmek için de foruma girenler var. Dikkat..

Cok gol kacirdik zaten hoca da ayni seyleri soyluyor, zaten atsak bir iki tane fazladan maci almistik.

Bu *hakemin maci katletmedigi anlamini bosa cikarmiyor. Her karari art niyetli, penalti verilmedi, kartlar yanlis, surekli oyun durdu. Sadece bizim tarafa yanlis kararlar vermedi tabi ama genel olarak oyleydi. Millet takmis Davinson'un hareketlerine, ona bakarsak Thiam daha ilk yarida Davinson'dan once oyundan atilmaliydi.

Hakem maci okumasini bile bilmiyor, bizim macta degil sadece bu, gecen aynisini Trabzon Fener macinda da yapti.

Bunu soylemen lazim kalbinde sari kirmizi aski varsa. Sadece elestirmek icin buraya geliyorsan gelme kardesim, git baska yerde yaz buraya gelme ama.
* < - > kanimca bencede bu macta hakemlik pozisyonlar oldu.kritik olanlarindan biri de -bizim yedigimiz ilk gol- sekansi hakem ve var'in hatasini belli eden pozisyondu ;

bu gol anina dair -bizim sozlukte- asagidaki bolum eklenmis ;

eyüpspor'un attığı ilk gol:

bülent yıldırım: "dubois, sallai'ye faul yapıyor. gol iptal edilmeliydi."

bahattin duran: "var müdahalesi gerekiyordu, gol iptal olmalıydı."

deniz çoban: "çok açık bir faul. gol geçersiz sayılmalıydı."

kaynak ; bein trio.

baskanimizin aciklamalarinda ben bir problem gormedim .

<- nazarimda, camia'yi ilgilendiren kismin meali ->

kenetlenin baska galatasaray yok .

diger yandan , mac ozeline gorusum ;

sayisiz pozisyon hazirlayip sadece 2 gol bulmak , bitiricili problemi mi, basiret baglanmasi mi, vs vb . . . - netice olarak 2 puan biraktik .
tat kaciran nokta ; kolay goller yememiz . bunla ilisik, genelde 3luyu oturmus bir planlama ile duzenli istikrarli sekilde oynayan kuluplerde ^bu tur goller yenmez .
misal ,3lu ozelinde cesitli basliklarda ara ara degindigim inzaghi inter'i -olmasi gereken guzel bir ornektir 'sayet 3lu oynamaya devam edeceksek .

mac geride kaldi . taraftarlar olarak onumuze bakmaliyiz. lideriz. namaglup ilerliyoruz. konsantrasyonu birakmadan mac mac ilerlemeliyiz. ben hocaya guveniyorum. sivas macindan 3 puani alip yolumuza devam edecegiz .

saygi ve selamlar.

Geri
Üst Alt