Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.807
- 66.867
- 5.003
bunlarla uzlaşma olmaz zaten uzlaştığını zannedersin kapıyı kapatıp gittiğin an aynı şekilde devam ederler. direk tavrını en sert şekilde koyacaksın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye kiramamislar. Bir iside yarim yapmasinlar
Kırmaya da az kaldı. Sandıkları terk etmeyelimNiye kiramamislar. Bir iside yarim yapmasinlar
Şu anda iş işten geçmedi henüz. Gs, Bjk, Ts, Fener hatta ADS ve Başak hala yarışın içinde aralarında 3 puan var yada yok. Bence Kayseri maçı hariç oynadığımız oyun iyiydi çok iyi değil ama sürekli olarak rakibe göre daha baskın ve maçı kazanmaya daha yakın bir GS vardı ADS maçında ve TS maçında kaçan pozisyonlar ortada zaten. Kayseri maçını izlemedim ama gerek istatistikler gerekse yorumlar ve özete baktığımızda belli ki çok kötü oynamışız. Bunun nedeni iyi analiz edilmeli bence Torreira- Oliveira- Mertens üçlüsü bozulduğu için ve direk futboldan daha pasa dönük oynamaya çalışıldığı için olduğunu düşünüyorum. Buna rağmen hakemler adaletli olsa belki Kayseri maçında bile galibiyet alacaktık aynı Fener'in kötü oynamasına rağmen hakem kararlarının da etkisi ile Ankaragücü maçını kolay kazanması gibi belki yine kazanacaktı ama zorlanacaktı ama hakem kararlarıyla işi kolaylaştı.İş işten geçmeden konuşmaları lazımdı
Yav emrah hocam sen yapma bari ne iş işten geçmesi ? Ne bu karamsarlık? 15 puan fark felan mı oldu kaç maç var önümüzde?İş işten geçmeden konuşmaları lazımdı
Sikayet etmeye degil tehdit etmislerKimi kime şikayet ediyoruz ki
6 maça da aynı hakemi atayan bunlar değil mi zaten
Aa hata yapmışız mı diyecekler
Tersine oo iyi yaptıklarımız işe yaramış derler
Her maçtan sonra sıcağı sıcağına çıkıp hataları yayınlayacaksın, aynı hakem başka maçta aynı pozisyona ne vermiş onu da göstereceksin
Art niyetli hareketleri göstereceksin
İnsan içine çıkamaz hale getireceksin, anca ondan anlarlar
Mevcut ülke şartlarında böyle bir şeyin gerçekleşeceğini sanmıyorum açıkçası.Sikayet etmeye degil tehdit etmisler
Seneye secim oldugu icin hersey olurMevcut ülke şartlarında böyle bir şeyin gerçekleşeceğini sanmıyorum açıkçası.
Ya he heKastamonu maçında lehimize göstermelik bir kaç düdük çalarlar Perşembe günü açıklama yapamayacak kıvama getirirler bizi sonra ligde aynı düzeni devam ettirler.