GSC Haber Dursun Özbek: "Victor, Suudi Arabistan’dan 3 senelik 120 milyon Euro'luk teklif almış"

Arif Çelik

Berlin Panteri
1747816403915.webp

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da yeni sezon öncesinde en çok merak edilen konulardan biri Victor Osimhen'in geleceği.

Sarı-kırmızılı takımla rekorlar kıran ve kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Osimhen'in gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği henüz netleşmiş değil.

Transfer için Victor Osimhen'in kararı beklenirken Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yıldız golcü ve yeni sezona ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Özbek:

"Avrupa her zaman önceliğimiz. Ligde de 6. yıldız yolunda ilk sezonumuz ve hedefimiz yine mutla sona ulaşmak olacak"

Peki Galatasaray’ın transfer için limiti ne kadar?” sorusunu;

"30 milyon euro. Sermaye artışı bir örnek. Oyuncu satışı da olacak. Bir veya 2 satış gerçekleşebilir. Sponsor gelirlerimizde ise bu sene, geçen yılki 80 milyon euroluk rekoru geçeceğimizi düşünüyorum. Mağazacılık rekor üstüne rekor kırıyor. Böylece bizi sınırlandıran limit problemini aşacağız"

"Suudi Arabistan’dan 3 senelik 120 milyon Euro'luk teklif almış. Avrupa kulüpleri ile rekabet edebiliriz ama Suudilerle imkansız. Osimhen kararını 1-2 hafta içine bize verecek. Galatasaray’da çok güzel günler geçirdi ve bu sevgiyi başka yerde bulamayacağını biliyor. Osimhen’in vereceği karara göre biz de stratejimizi netleştireceğiz."

[Milliyet]

20250521_113341.webp

Dursun Özbek: "Victor, Suudi Arabistan’dan 3 senelik 120 milyon euroluk teklif almış. Avrupa kulüpleri ile rekabet edebiliriz ama Suudilerle imkansız. Osimhen kararını 1-2 hafta içinde bize verecek.

Galatasaray’da çok güzel günler geçirdi ve bu sevgiyi başka yerde bulamayacağını biliyor. Osimhen’in vereceği karara göre biz de stratejimizi netleştireceğiz."

(Milliyet)

Fazla uzatmaya gerek yok, aynen

120 milyon euro ohaa ya! gitse 3 yıl sonra bizde 4 milyona oynar miydı acaba?

Dursun Özbek: "Limit 30 milyon euro ama... Sermaye artışı bir örnek. Oyuncu satışı da olacak. Bir veya 2 satış gerçekleşebilir. Sponsor gelirlerimizde ise bu sene, geçen yılki 80 milyon euroluk rekoru geçeceğimizi düşünüyorum. Mağazacılık rekor üstüne rekor kırıyor. Böylece bizi sınırlandıran limit problemini aşacağız."

Bir iki sene daha aldığımız bonservis civarında çıkış opsiyonlu olarak bizde ŞL oynasın, sonra yine 35-40 veren çıkar zaten Araplardan. Ne gerek var bu yaşta gitmeye?

Çok büyük para nasıl reddedecek ki bekleyip göreceğiz

3 sene oynasın kesesini doldursun sonra bedavaya alırız 32-33 yaşına kadar 4 senede bizde takılır. nereye giderse gitsin kontratını tamamladığında tekrar bize dönecek bir gün adım gibi eminim.

Dursun Özbek: "Limit 30 milyon euro ama... Sermaye artışı bir örnek. Oyuncu satışı da olacak. Bir veya 2 satış gerçekleşebilir. Sponsor gelirlerimizde ise bu sene, geçen yılki 80 milyon euroluk rekoru geçeceğimizi düşünüyorum. Mağazacılık rekor üstüne rekor kırıyor. Böylece bizi sınırlandıran limit problemini aşacağız."
Limit 30 milyon Euro'mu ayvayı yedik

Geçmiş olsun o halde.

30M bonservis bütçesi ŞL’nin olduğu durumda yetersiz bir transfer bütçesi bu arada. Geçen seneden daha az bütçe neye göre belirlenmiş onu da anlayamadım..

Zaten sadece ligde varız icardi ve morata yeter oraya iyi bir on numara ve güney amerikalı bir kaleci alak derhal

Jonathan David senelik 10 M + 5M imza parası please.. 3 sene sonra 30-35’e satarsın bedavaya oynar..

J.Davidi alalim yillik 8 milyona.. Osimhen 3 sene sonra sıkılınca doner ikisini birlikte oynatiriz 🔥🔥

Geri
Üst Alt