GSC Haber Dursun Özbek: "Victor, Suudi Arabistan’dan 3 senelik 120 milyon Euro'luk teklif almış"

O zaman şimdiden 2028-2029 sezonundan itibaren hemen sözleşme imzalayın

Bye bye Osi

Unutulmayacak bir sezon oldu. Tesekkürler

İcardi'ye de 2 yıllık toplam 50 mi teklif etmişlerdi neydi yanlış hatırlamıyorsam. Hatta bence sırf bu bilgi bile bizim İcardi'nin sakatlandıktan sonra sözleşmesini dondurmamızı engelledi ki hakkıdır yani.

Kolay değil aileleri, yakınları ıvırı zıvırı bir sürü şeyi düşünmeleri gerekiyor. O dönem de İcardi'yi suçlayamazdım, şu anda da Osimhen'i suçlayamam. Ama Araplara sövmekten de kendimi alamıyorum.

Transfer bütçesini 30 Milyon Euro olarak açıklayan bir başkandan 65 - 70 milyon Euroluk futbolcu almasını beklemek 🤣

Başkanım dosta korku, düşmana güven veriyor.. Yürüyedur yiğidim..

Bir saniye dusunmem giderim afrikalilar sever arabistani dondugunde 29 olucak yine ust duzey 4 5 sene oynar
İcardi mesela araba gitmez hatunlari orda yasamaz

Her şeyi yap ama taraftara umut satma Osimhen konusunda.

Bir başkanda en nefret ettiğim şeylerden birisi bu. Tabi bundan daha önemli şeyler de var, mesela bir başkanın başkanı olduğu kulübün hakkını savunamaması.

Bu yüzden safımız belli. ISTIFA.

Yönetim: 65 milyonluk bonservis bedelini ve yıllık 15 milyon maaşını ödemeye hazırız aslanım.

Osimhen: hiç gerek yok o masraflara. Ben 2 sene Arabistan’da takılıp bedavaya geri dönüp bir sezon bedavaya oynamaya razıyım.

Geri
Üst Alt