GSC Haber Dursun Özbek: "Victor, Suudi Arabistan’dan 3 senelik 120 milyon Euro'luk teklif almış"

Vay anasını arkadaş

BU rakamlarla yarışmak imkansız eğer doğruysa. Gider diye düşünüyorum haklı olarak.

yav kalacak olsa zaten derdi, sezon sonu diye diye erteledi mevzuyu

gidecek adam işte, hayal görmeye gerek yok

Afrika kökenli futbolcuların doğup yetiştiği şehir ve sokakların genellikle yaşam şartları gözümüzün önüne geliyor. Yedi sülalesine yetecek bir meblağ, geri çevirmesini beklemek haksızlık/romantizm olur. Medyada çıkan haberlere nazaran hep para ön planda. Kariyer önceliği olsa Avrupa kulüplerinin bu kıtlıkta kaçırmayacağını düşünüyorum. Yine de büyük belirsizlik ve gizlilik hakim. Yarın Arsenal açıklarsa da şaşırmam yani.

Galatasaray ihtimalini şimdilik uzun zamandır hiç görmüyorum. Açıkçası görmedim de.

sezon bitti önümüze bakalım demiş kısaca

osimhensiz takımın gerçekte ne halde olduğunu görünce fena halde afallayacak herkes

Yönetim: 65 milyonluk bonservis bedelini ve yıllık 15 milyon maaşını ödemeye hazırız aslanım.

Osimhen: hiç gerek yok o masraflara. Ben 2 sene Arabistan’da takılıp bedavaya geri dönüp bir sezon bedavaya oynamaya razıyım.
İsyan edip 20 milyona bonservisini alsın 60 milyonu osimhene verelim

Biraz fazla maas kopartip 3 senelik imzalasin. 2 sene sonra arazi rolu yapip ucuza daha düsük maasla bize gelsin.

Bir ihtimal senelik 20 verirsek " neden bu kadar verdik " demenin önüne geçmek için söylemiş olabilir
Aynı muhabbet Icardi zamanı da vardı

Ben şahsen inanmıyorum bu haberlere İcardi için de çok çıkmıştı yönetimin işine geliyor böyle Ismarlama haberler

Tostos başgan duyum işine de mi başlamış

Tier kaç

ÇOk deli para ya. Ben bile durmam gider arap olurum.

Geri
Üst Alt