Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
yoo
senin futbol hakkindaki cehaletinden kaynakli. sneijder kariyerinin hic bir doneminde yatan falan bir futbolcu olmadi cunku, profesyonelligiyle saygi kazanmis bir futbolcu oldu. futbol takim oyunudur, sneijder'in de belli nitelikleri vardir, ozverisini /savasci kisiligini vb tartismaya acmak dahi nazarimda gayet gulunc.
belki senin icin iyi oynamak demek, istatistik demek. ama futbol oyle bir sey degil.
yine de oyle tahmin ediyorum ki senin sneijder'e karsi kisisel cekememezligin (kiskaniyorsun falan adami buyuk iht?) neticesinde ortaya attigin demagojileri yutturacak "taraftar" bulmakta pek zorlanmazsin..
evet kiskaniyorum , bir gitse klupten aslinda beni alacaklardi orta sahaya 5 olmasa da 2 milyona .. bos kovalama .. istatistik sadece bir tarafi , ben bireysel performanstan bahsediyorum , 34 haftada kaleye atilan sutun , isabet oraninin yuzde kaci takim oyunu ile ilgili ? adamin 2 golu mu ne var , ben ondan aldigi 5 milyonun karsiliginda 2 sene onceki "biri saga biri solayi" bekliyorum , "arenada sneijderrr .." i bekliyorum , "bjk ye golun yok , bu hafta gorusuruzu" bekliyorum ..
hic biri yoksa takim kotu ama sneijder harika diyemem kusura bakmayin