Dursun Özbek Yüzünden, Muslera Sinir Krizi Geçirdi!

yoo

senin futbol hakkindaki cehaletinden kaynakli. sneijder kariyerinin hic bir doneminde yatan falan bir futbolcu olmadi cunku, profesyonelligiyle saygi kazanmis bir futbolcu oldu. futbol takim oyunudur, sneijder'in de belli nitelikleri vardir, ozverisini /savasci kisiligini vb tartismaya acmak dahi nazarimda gayet gulunc.

belki senin icin iyi oynamak demek, istatistik demek. ama futbol oyle bir sey degil.

yine de oyle tahmin ediyorum ki senin sneijder'e karsi kisisel cekememezligin (kiskaniyorsun falan adami buyuk iht?) neticesinde ortaya attigin demagojileri yutturacak "taraftar" bulmakta pek zorlanmazsin..

evet kiskaniyorum , bir gitse klupten aslinda beni alacaklardi orta sahaya 5 olmasa da 2 milyona .. bos kovalama .. istatistik sadece bir tarafi , ben bireysel performanstan bahsediyorum , 34 haftada kaleye atilan sutun , isabet oraninin yuzde kaci takim oyunu ile ilgili ? adamin 2 golu mu ne var , ben ondan aldigi 5 milyonun karsiliginda 2 sene onceki "biri saga biri solayi" bekliyorum , "arenada sneijderrr .." i bekliyorum , "bjk ye golun yok , bu hafta gorusuruzu" bekliyorum ..

hic biri yoksa takim kotu ama sneijder harika diyemem kusura bakmayin

Ben en iyisi bir kufur başlığı acayim böyle olmayacak.
Muslera'ya da mı vermişler ceza ?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Musleranin krediye ihtiyaci mi var ? Muslera icin sayarsin , dersin ki ilk yarida iste osmanli macinda sacma gol yedi dersin , hadi zorla 2-3 tane daha cikarirsin .. Gerisinde hep spiklerin en cok dilindeki isim .. yine muslera yine muslera degerli seyirciler .

Peki sneijderin ,selcuk un ,olcanin , umutun ,sabrinin birak 2-3 macini , 1 macini hatirliyor musunuz koskoca sezonda , bu maci da o kurtardi denen ? ben bu adamlara o zaman neden minim 2 , veya 3,5 , 5 filan veriyorum , alnindaki damar sissin diye mi

birakalim bu isleri .. muslera adam gibi adamdir, ahlakli bir ornek sporcudur

sneijder ile selcuk olcan umut falan filani ayni cumle icerisinde kullanma hakkini nereden edindin bu bir, iki, "kalede mac kurtarmak" ile "sahada mac kurtarmak" fix menuler mi?

tabi ki muslera "mac kurtariyor". ama musleranin mac kurtarmasi sneijder'in 50 metreden cakmasina tekabul etmiyor. daha ne kadar zirvalayacaksin merakla bekliyoruz.

Allah belamizi vermis bu Dursun ile.

Yillarca Aziz'e Fenere falan güldük eglendik. Adamlarin ahini aldik iste sonunda bu Dursun denen bela ile.

Artiste bak

Geçen sene yediğin hatalı gollere say

Abi oyle deme , muslera hic degilse yedigi golden sonra ozur diliyor takimdan , bir hirsi pismanligi ,yani duygusu var ... digerleri gibi "aman bana ne ,futbol bu.." diyip canlilari indirmiyor

lutfen muslera icin boyle dusundugunu sanmiyorum

sneijder ile selcuk olcan umut falan filani ayni cumle icerisinde kullanma hakkini nereden edindin bu bir, iki, "kalede mac kurtarmak" ile "sahada mac kurtarmak" fix menuler mi?

tabi ki muslera "mac kurtariyor". ama musleranin mac kurtarmasi sneijder'in 50 metreden cakmasina tekabul etmiyor. daha ne kadar zirvalayacaksin merakla bekliyoruz.

Fakat evvelki senelerde o zirva dedigin isleri yapiyordu ,cok degil 2014-2015 sezonunda filan ... takim farkli ve super adamlardan olusuyordu da biz mi bilmiyoruz ?

Allah belamizi vermis bu Dursun ile.

Yillarca Aziz'e Fenere falan güldük eglendik. Adamlarin ahini aldik iste sonunda bu Dursun denen bela ile.

Can sen abartma bari yahu. :D

Dursun gidecek ya 1 ya 2 sene sonra,hem Dursun bile kupa aldı bunlardan,onların hali bizden çok daha vahim.Biz toparlanırız Dursun gidince,ya onlar ne yapacak?

evet kiskaniyorum , bir gitse klupten aslinda beni alacaklardi orta sahaya 5 olmasa da 2 milyona .. bos kovalama ..

kiskaniyorsun, kiskandigini da acik ediyorsun.

istatistik sadece bir tarafi , ben bireysel performanstan bahsediyorum , 34 haftada kaleye atilan sutun , isabet oraninin yuzde kaci takim oyunu ile ilgili ?

soyle izah edeyim, sneijder degil, takimda messi olsa, ligi yine 6. bitirir idik.

adamin 2 golu mu ne var , ben ondan aldigi 5 milyonun karsiliginda 2 sene onceki "biri saga biri solayi" bekliyorum , "arenada sneijderrr .." i bekliyorum , "bjk ye golun yok , bu hafta gorusuruzu" bekliyorum ..

bekleyebilirsin, ama bunlari beklerken takimin durumunu da gozlemleyeceksin.

galatasaray bu sezon takim degildi, ne bir orta saha kurgusu vardi, ne bir defans kurgusu vardi, ne bekleri vardi, ne de top oynayabilen fix bir santraforu vardi, ne de hocasi vardi.

hic biri yoksa takim kotu ama sneijder harika diyemem kusura bakmayin

hic bir futbolcu tek basina harika olmaz, takim ile harika olur. sneijder da islevsel bir takim icerisinde izleyebilecegin en muhtesem topculardan biridir. mahalle futbolu degil bu

Sözde yabancı hayranlığı var.Sneijder 1 sezon kötü oynadı yöneticisiyle taraftarıyla üzerine gitmeye başladılar.Diğer tarafta yarım sezon 1 sezon iyi oynayıp yatışa geçen yerlilere laf eden dokunan yok.GS'da kaos varsa bütün fatura yabancılara kesilir yerlilere dokunulmaz.Kimse de yerli düşmanlığı falan diye zırlamasın artık.

Ben en iyisi bir kufur başlığı acayim böyle olmayacak.
Muslera'ya da mı vermişler ceza ?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazi maclarda niye macin son dakikalarinda sari gordun diye ceza vermisler. (Fener ve Antalya maclari)

Sözde yabancı hayranlığı var.Sneijder 1 sezon kötü oynadı yöneticisiyle taraftarıyla üzerine gitmeye başladılar.Diğer tarafta yarım sezon 1 sezon iyi oynayıp yatışa geçen yerlilere laf eden dokunan yok.GS'da kaos varsa bütün fatura yabancılara kesilir yerlilere dokunulmaz.Kimse de yerli düşmanlığı falan diye zırlamasın artık.

O seviyeye gelebilsek ben de susacagim aslinda, daha sneijderin kotu oynadigini kabul etme duzeyine gelebilmemiz icin 10 firin ekmek yemesi gerekenler var

onlar kotu oynadi diyebilse aslinda asama kaydedecegiz , bir umut iste benimki...

O seviyeye gelebilsek ben de susacagim aslinda, daha sneijderin kotu oynadigini kabul etme duzeyine gelebilmemiz icin 10 firin ekmek yemesi gerekenler var

onlar kotu oynadi diyebilse aslinda asama kaydedecegiz , bir umut iste benimki...

sneijder kotu oynadigi icin kotu oynamadi

takim kotu oldugu icin kotu oynadi

sen de bunu anlayacak duzeye gel bir zahmet

Sneijder'in bu sezonki performansı sadece kendisiyle mi alakalı?

Boş konuşuyorsun

Bu takımın esas sorunlarına bakmak yerine Sneijder'i hedef göstermek saçmalık

Yani ornegin 2-1 lik saga sola fener macinda takim superdi , 10 kisilik fenere az daha yenilmiyordu . takim super oldugu icin o 2 uzaktan imkansiz golu atti sneijder

bjk sampiyonluk macinda takim hic pozisyon vermiyordu , aslanlar gibi cokmustuk rakibin uzerine , o sebeple sneijder ceza alani disindan zimbaladi

gencler macinda son dk da allah bizi korudu , o sayede sneijder o golu atti

hele juventus macinda ezdik ezdik juventusu , cimlere karlara gomduk , o sayede atti be aslinda

yahu sunda haklisiniz , sneijder elbette takimi oynatamadi cunku millet bitikti , attigi ara pas umutun bilmem neresine carpti , bunlari goruyoruz .. fakat bireysel performans diye de bir sey var , bir oyuncunun sezon boyu her topa musallat olup 2 kale boyu yukaridan auta atmasi ile , ondan onceki sezonda kalcasindan cikardigi sutlarin ne sekilde sonuclandigini analiz edemeyecek kadar futbola uzak degiliz

adam hic bir sey yapmadigi bir sezonu tamamladi gecen sene , AYNEN DIGERLERI gibi , daha buyuk puntolarla mi yazayim .. nedir bu sneijder aski ? kotuydu iste ne uzatiyorsunuz

hadi bazilari rezaletti ama kredisi var diyor , katilmasam da saygi duyuyorum , tonla mac izlemisiz adamin bitikligi her macta ispat olmus ,hala gelip savunuyorsunuz

Bir kaç kez ifade ettim. Taraftar arasında belki yabancılara karşı %55-45 bir yabancı hayranlığı olabilir. Bu da çoğunlukla normaldir çünkü yaşlı da olsa ülkeye kariyerli, başka takımlarda ağzımız açık izlediğimiz adamlar geliyor.

Amaaa medyada ve futbol camiası içinde eski futbolculardan yerlileri haber kaynağı göre muhabirlere, kankacılık yapan yorumculara, bazı yöneticilere ve tabiki bazı faal futbolculara uzanan bir çıkar çetesi var. Paylaşıyorlar karşılıklı. Birbirlerini pohpohluyorlar. Bir de buna bizim takımdaki lise çetesinin hırsızlıklarını ekleyince bu durum kaçınılmaz oluyor.

Sneijder ve Muslera sevmek yabancı hayranlığı ise öyle olalım. Hamza gibi Xenofobik veya yukarıda anlattığım gruplar gibi çıkarcı çete olmaktan iyidir.

Bazı arkadaşlar hakkaten mide bulandırıyor artık.. 24 saatin 20 saatini sanal alemde geçirip insanlar tarafından farkedilmeye çalışacağına gerçekten adam olup biraz topluma karışın kardeşim sırf farkındalık olsun diye musleraya sallamak dünyaya sadece nefes almaya geldiğini gösterir.

Yani ornegin 2-1 lik saga sola fener macinda takim superdi , 10 kisilik fenere az daha yenilmiyordu . takim super oldugu icin o 2 uzaktan imkansiz golu atti sneijder

bjk sampiyonluk macinda takim hic pozisyon vermiyordu , aslanlar gibi cokmustuk rakibin uzerine , o sebeple sneijder ceza alani disindan zimbaladi

gencler macinda son dk da allah bizi korudu , o sayede sneijder o golu atti

hele juventus macinda ezdik ezdik juventusu , cimlere karlara gomduk , o sayede atti be aslinda

yahu sunda haklisiniz , sneijder elbette takimi oynatamadi cunku millet bitikti , attigi ara pas umutun bilmem neresine carpti , bunlari goruyoruz .. fakat bireysel performans diye de bir sey var , bir oyuncunun sezon boyu her topa musallat olup 2 kale boyu yukaridan auta atmasi ile , ondan onceki sezonda kalcasindan cikardigi sutlarin ne sekilde sonuclandigini analiz edemeyecek kadar futbola uzak degiliz

adam hic bir sey yapmadigi bir sezonu tamamladi gecen sene , AYNEN DIGERLERI gibi , daha buyuk puntolarla mi yazayim .. nedir bu sneijder aski ? kotuydu iste ne uzatiyorsunuz

hadi bazilari rezaletti ama kredisi var diyor , katilmasam da saygi duyuyorum , tonla mac izlemisiz adamin bitikligi her macta ispat olmus ,hala gelip savunuyorsunuz

savunmuyoruz, sadece sizin cehaletiniz sneijder gibi bir degeri ekibimizde izlemekten mahrum kalmamiza sebep olacak, bundan korkuyoruz.

bu sezonki olay kulubun total bunyesiyle alakalidir diyoruz, sneijder'i ajax'tan beri takib edeydin, bunu gorebilirdin.

ve evet soyledigin maclarin hepsinde takim gucluydu, rakibin ustune "cokebiliyordu". geri kalan maclarin tumu selcuk inan'in topu defans tandemine gondermesi, onlarin beklere iletmesi, nihayetinde de yasin oztekinin calim girisimleri ile topu rakibe vermesinden ibaret idi. bu sezon en az 25 macta rakip yari alanda mac boyu 5 pas yapamamis bir takim idik, sen ne izliyorsun.

Geri
Üst Alt