Dursun Özbek Yüzünden, Muslera Sinir Krizi Geçirdi!

Haberin dogru olduguna inanmiyorum...ama dursun denen sebek muslerayida satmak icin haber yaptiriyor olabilir tipki sneijder de oldugu gibi, benim anlamadigim neredeyse 30 milyon GALATASARAY linin hergün ana , avrat , baci sövdügü bir adamin hala bu koltukta israr etmesi???? galiba bu adamin dini imani para GALATASARAY in tasinmaz mal varliklarina gözünü dikmis aklima baska birsey gelmyior , yoksa bir insanda seref ,haysiyet , onur olsa bu kadar küfre hakarete dayanamaz...

birisi G.Saray'ın iyiliği için şu dursun'a X. X kaşınıyor bunun!!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Alın size Hamit Serdar Sabri Emrah Cenk Semih Umut... Sneijder Muslera gitsin 5 bin seyirci ortalaması yapalım, 8.liğe oynayalım. Bütün ekonomik problemler düzelir eminim bu şekilde.

Galatasaray çorumspor olsun dursun'da rahatlasın embesil taraftarda.

Corumspor da oyunculara alacaklari karsiliginda senet verilmiyor, yada uefa ya borc yok kagidi imzalatilmiyor hattta corumsporun baskani bence bu dursundan daha iyi yönetir kulübü...

Haberin dogru olduguna inanmiyorum...ama dursun denen sebek muslerayida satmak icin haber yaptiriyor olabilir tipki sneijder de oldugu gibi, benim anlamadigim neredeyse 30 milyon GALATASARAY linin hergün ana , avrat , baci sövdügü bir adamin hala bu koltukta israr etmesi???? galiba bu adamin dini imani para GALATASARAY in tasinmaz mal varliklarina gözünü dikmis aklima baska birsey gelmyior , yoksa bir insanda seref ,haysiyet , onur olsa bu kadar küfre hakarete dayanamaz...

Riva'yı ederinin yarısına peşkeş çekti, fbli dostları ile komisyonu paylaşır. Galatasaray kadrosunu gaziantepsor seviyesine çekip gider. It oğlu it.

Elim ayağım titriyor , ulan dursun önümde olacan sana şunları yaparım

hareketli_kavga_resimleri_63.gif

Ben de bir video yayınlardım yapacağım şey hakkında ama iki engel var. Birincisi mübarek gün ikincisi yasayla engellenmiş link....

Genel kurulda Ünal Aysal'ı hakaretler eşliğinde kovmaktan beter eden ve dursun hainine destek verip alkışlayan paralı köpekler. Sizinle gün gelecek hesaplaşacağız. Galatasaray'a ihanet eden ve soyan kim varsa allah bin belasını versin. It oglu itler.

89646.jpg

Yeni sezon hazırlıklarına oldukça sancılı başlayan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek yönetiminin futbolculara kestiği astronomik para cezaları, takım içinde büyük huzursuzluğa neden oldu.

Cezanın şokunu yaşayan Wesley Sneijder, ayrılık kararı alırken, yerliler de kazan kaldırıp 'Artık ödemeleri gününde yapın, senet istemiyoruz' restini çekmişti. Yönetimin tavrı, Galatasaray'ın 'sakinliği' ve 'uyumlu' tavırlarıyla bilinen kalecisi Fernando Muslera'yı bile çılgına çevirdi.

Copa America sonrası İstanbul'daki çalışmalara katılmayan Uruguaylı eldiven Fernando Muslera, aldığı cezayı öğrenince adeta sinir krizi geçirdi. Hemen telefona sarılan ve Galatasaraylı yöneticileri arayan Fernando Muslera, kesilen cezanın nedenini öğrenince olup bitene anlam veremedi, belki de ilk kez bu kadar sert bir tavır sergiledi.

'TAKIMIN İYİLİĞİ İÇİN KART GÖRDÜM'
Geçen sezon Akhisar ile oynanan ve 1-1 biten Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçının uzatma dakikalarında topu oyuna geç soktuğu için sarı kart gören Fernando Muslera, bu yüzden ceza aldığını öğrenince deliye döndü.

O dakikalarda takımın çok kötü oynadığını ve vakit geçirmese maçın uzatmalara gidebileceğini söyleyen Muslera'nın, yöneticilere 'Ben o kartı takımımın iyiliği için gördüm. Bu kadar saçma bir anlayış olmaz. Eğer gitmemi istiyorlarsa açık açık söylesinler' dediği ve ipleri koparma noktasına geldiği öğrenildi.

Habertürk

PORTAL HABERİ

Bu tip haberlerde hep sunu merak etmisimdir: Bu haberi nasil ogrendin??

Muslera aradi ve soyle mi dedi: ya beni yoneticiler aradi boyle dediler ben de sinir krizi gecirdim duvarlari yumrukladim!!

2. secenek. Yoneticiler soylemis olabilir. "Biz Musleraya boyle dedik. O da cildirdi, sinir krizi gecirdi. Bize gitmemi istiyorsaniz acik acik soyleyin dedi" mi diycekler.

3. Secenek. Haberturk yazarinin oturma organindan cikan nesriyat!!

;) Ben 3. Su diyorum.

Riva ve Florya haledince ve ordan sus payini alinca merak etme kendisi istifa edecek

Bu tip haberlerde hep sunu merak etmisimdir: Bu haberi nasil ogrendin??

Muslera aradi ve soyle mi dedi: ya beni yoneticiler aradi boyle dediler ben de sinir krizi gecirdim duvarlari yumrukladim!!

2. secenek. Yoneticiler soylemis olabilir. "Biz Musleraya boyle dedik. O da cildirdi, sinir krizi gecirdi. Bize gitmemi istiyorsaniz acik acik soyleyin dedi" mi diycekler.

3. Secenek. Haberturk yazarinin oturma organindan cikan nesriyat!!

;) Ben 3. Su diyorum.
Haberturk muhabirleri azizin ...yalayicisi haysiyetsiz şerefsiz Galatasaray düşmanı adamlar başta serdar ali Çeliker mi ne var

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

fanatik cimbomlu olan ben eğer kendi takımıma gıcık kapar hale geldiysem musleranın çoktan kapıyı vurup gitmesi lazımdı antipatiklik konusunda feneri yakaladık ve geçmek üzereyiz !!!!

Muslera kendine gel

Sent from my iPhone using Tapatalk

dursun denen haini devirmek için daha ne bekliyorsunuz genel kurul üyeleri. bu çapsız hain mahkemelerde yargılanmalı, kazığa oturtulmalı.

muslera satılırsa karcemarskası alacakmışız.

Gesendet von iPhone 6 mit Tapatalk

Arma ve renklere sevdamız devam ediyor kişilere ve liseli dinazorlara değil bu kulüp halkın halka açılana kadar boykot

Geri
Üst Alt